ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δείτε την εκδήλωση που πραγματοποίησε το κίνημα Άρδην στην Θεσσαλονίκη, στις 10 Φεβρουαρίου 2020. Με την σειρά που εμφανίζονται, χαιρετισμό απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, και στη συνέχεια ακολουθούν οι ομιλητές: Γ. Ρακκάς, Αγγ. Συρίγος, Π. Σαββίδης, Σ. Καλεντερίδης, Γ. Καραμπελιάς.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άμα είσαι δάσκαλος-όπως ο κ.Συρίγος-δίνεις και καταλαβαίνουν οι ”μαθητές”-ακροατές σου ”ποιό τσαρούχι μας πατάει και μας ενοχλεί” σε ένα μόλις 20λεπτο .
    Όντας δε και κυβερνητικός βουλευτής δεν καταγίνεσαι να αντιπολιτευθείς την κυβέρνηση και όλους όσους δραστηριοποιούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ,-που τώρα τα βρήκαμε μπροστά μας ως Κράτος και Έθνος- ,όπως έκαναν οι υπόλοιποι τρεις ομιλητές -πλην του κ.Σαββίδη-, οι οποίοι αγωνίζονται να βγουν ως πολιτικοί στο προσκήνιο από δεξιά της Δεξιάς Ν.Δημοκρατίας, η οποία ως κυβερνητικό κόμμα ΚΑΙ δεν μας απαγοήτευσε -μέχρι τώρα-στα Εθνικά ιδίως θέματα -τι έχουμε να της πούμε (ας πούμε) για το Βουκουρέστι το 2008-ΚΑΙ ανέκαθεν -όταν κυβερνά -μετρά και αντιμετωπίζει καλύτερα από άλλες εκλεγμένες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ )συνολικά τα εθνικά -και όχι μόνο- θέματα με τα αναπόφευκτα ανθρώπινα λάθη.
    Φέρελπις όντως ο κ.Ρακκάς ,αλλά μάλλον θα χάσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο στο ΑΡΔΗΝ του γνωστού”αντισυστημικού” από την 10ετία του 1980 κ.Καραμπελιά .
    Δημιουργείται πράγματι στην Ελληνική κοινωνία μετά την Συμφωνία των Πρεσπών ένα ρεύμα πατριωτικό -και καλώς δημιουργείται -για την Τουρκία και το μεταναστευτικό, αλλά αναμένει τον Αρχηγό του ,γιατί μέχρι τώρα ”κανοναρχείται” από μετριότητες ,που έχουν και θολούς προσανατολισμούς και σχέδια, για ένα Ελληνισμό που πρέπει να νοιάζεται πολύ ,ιδίως για την Κύπρο ,αλλά και την Διασπορά -που με τις Πρέσπες την ”δολοφονήσαμε ” και την εγκαταλείψαμε-και το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους Ρωμηούς της ΚΩΝΠολης.
    Με τις ”Κουδρολογίες” ,που χρόνια δήθεν φθείρουν την Τουρκία και την απαξίωση όλων των ”σελεμπριτις” Ελλήνων ,που μας δωρίζουν όμως τα σύγχρονα Μουσεία, Νοσοκομεία , Κτίρια Τέχνης και Πατριαρχείο(Ωνάσης ,Νιάρχος ,Γουλανδρής,Αγγελόπουλος κλπ)δεν πάει μπροστά ο Ελλαδικός Ελληνισμός .
    Θέλει καταλλαγή και σωφροσύνη ,τέτοια που είχαμε την εποχή των δωρητών Αβέρωφ ,Ζάππα ,κλπ στις αρχές της 10ετίας του 20ου αιώνος ,προ της εξορμήσεως για την εθνική ολοκλήρωση ,που δυστυχώς ετάφη οριστικώς και επισήμως το 1930 με το Σύμφωνο Φιλίας και Συμμαχίας των αειμνήστων Βενιζέλου και Ινονού-Κεμάλ ,που όσο ν’άναι και αυτό μας ”δεσμεύει” ακόμα για την αντιμετώπιση της Τουρκίας ,γιατί αυτό ”εγέννησε” και τους ”Χαγη-ολόγους”και τους πολιτικούς ρεαλιστές της σήμερον .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα