Ποιοι μας κυβερνούσαν: Π.Πολάκης – Ποιοι μας κυβερνάνε: Ε.Αγαπηδάκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μια ανταλλαγή χαρακτηρισμών άνευ προηγουμένου που δείχνει την ποιότητα της πρώην και της νύν διακυβέρνησης της χώρας έχουν αποδυθεί η μεν «συντονίστρια» (και υπάλληλος του Σόρος όπως αποκάλυψε το pronews.gr) Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο πρώην υπουργός Π.Πολάκης ο οποίος απαντάει σε ένα υβριστικό για αυτόν άθρο της, το οποίο γράφτηκε προ… διετίας

Τα πράγματα έχουν ως εξης:

Προ διετίας (το 2017) η Ειρήνη Αγαπηδάκη έγραψε στην ιστοσελίδα mononews.gr

«Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!» Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.Γι’αυτό, να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι. Στην πραγματικότητα, είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό».

Σήμερα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε «ετεροχρονισμένα».

Η ανάρτηση Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!! Ομολογώ πως αυτό το «πόνημα», αυτό το αγλάισμα της λογοτεχνίας, αυτό το κείμενο για Νόμπελ φιλοσοφίας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ όταν γράφτηκε το 2017 ,άλλα μόνο σήμερα που το είδα να κυκλοφορεί εδώ.

Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα, το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό .

Δυο παρατηρήσεις:

από τη «μελέτη» του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα.

Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά.

Αλί και τρισαλι στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!!! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;;;; στα γαριδάκια;;;;….(γλυκά στο λέω)».

Εν τέλει το Μαξίμου με non paper απάντησε στον Παύλο Πολάκη.

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους», σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για την εθνική συντονίστρια Ειρήνη Αγαπηδάκη (για την οποία το pronews.gr αποκάλυψε ότι είναι υπάλληλος του Τ.Σόρος) μήπως μπορούν να μας πουν πόσο χρονών είναι τα 5-6.000 «ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά» ;

Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι τα «ασυνόδευτα ανήλικα» δήλωσαν 15-17 ετών ενώ είναι από 18-25 και ακόμα περισσότερο!

Να σημειώσουμε ότι όποιος θέλει δηλώνει ότι ηλικία θέλει και ότι όνομα θέλει και έχει μάλιστα πλέον το δικαίωμα να επαναπροσδιορίσει την χώρα προέλευσής του.

Δηλαδή, αν στην αρχή δήλωσε Μπαγκλαντές, κανένα πρόβλημα τώρα μπορεί να πει ότι έρχεται από την Συρία.

Γιατί; Πολύ απλά, θα μεταμορφωθεί αυτόματα σε «πρόσφυγα».

Καλή μας τύχη…

Π.χ.: το Μπαγκλαντές να το κάνει Συρία και έτσι θα φαίνεται πρόσφυγας

.https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/824969_ppolakis-gia-ethniki-syntonistria-prosfygon-kleiste-ti-sto

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ . Ο Κ. ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ , Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ -ΩΣ ΝΕΑΡΑ , ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ- ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ Η ΟΡΦΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΥΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ .
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΙΚ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΟΛΑΚΗ , ΠΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ- ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα