Περίπου 300 χιλιάδες Ρώσοι έχουν ακίνητα στη Βουλγαρία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Περίπου 300 χιλιάδες Ρώσοι πολίτες έχουν ακίνητα στη Βουλγαρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ατανάς Κρίστιν, πρέσβης της Βουλγαρίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.«Πολλοί Ρώσοι αγοράζουν ακίνητα στα θέρετρα της Μαύρης Θάλασσας- περίπου 300 χιλιάδες άνθρωποι αγόρασαν σπίτια», δήλωσε ο διπλωμάτης.

Πρόσθεσε επίσης, ότι περίπου μισό εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες επισκέπτονται τη Βουλγαρία ετησίως.

«Για εμάς, η ρωσική τουριστική αγορά είναι στρατηγική, πολύ σημαντική, πάντα χαιρόμαστε με την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες να επισκέπτονται τα θέρετρά μας – όχι μόνο το καλοκαίρι, όχι μόνο στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και για ιστορικό, παιδικό, εκπαιδευτικό τουρισμό», είπε ο πρέσβης.

Τόνισε, επίσης, ότι η Βουλγαρία εργάζεται για τη βελτίωση των υπηρεσιών θεώρησης.

Κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κάνουμε την έκδοση βίζας ταχύτερη και ευκολότερη. Έχουμε ήδη ανοίξει τη δυνατότητα απόκτησης βουλγαρικών θεωρήσεων σε περίπου 50 πόλεις της Ρωσίας.

Φυσικά πρέπει να εργασθούμε προς την κατεύθυνση αυτή για να κάνουμε και τις πτήσεις φθηνότερες. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα τον αριθμό των επισκεπτών», είπε ο διπλωμάτης, σύμφωνα με το Ria Novosti.

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα