Παναγιωτόπουλος: “Δεν αποκλείουμε την παρουσία τζιχαντιστών στους μετανάστες”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση είναι το προσφυγικό, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ενημερωτική συνάντηση με τους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες. Και μάλιστα σημείωσε ότι, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουν μπει στη χώρα μας και τζιχαντιστές και κάλεσε την ΕΕ να δείξει μεγαλύτερη αλληλεγγύη, στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, που είναι και ευρωπαϊκό θέμα.

Ο Παναγιωτόπουλος, αποκάλυψε ότι, στο περιθώριο της πρόσφατης Συνόδου των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κ.Χουλουσί Ακάρ, εξέφρασε την έντονη δυσφορία του, για τη συμμετοχή ελληνικών μαχητικών F-16 σε στρατιωτική άσκηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αναβαθμισμένη στρατηγική αμυντική συνεργασία Ελλάδας- ΗΠΑ, επισημαίνοντας, ότι η Ελλάδα θα έχει πολλά γεωπολιτικά οφέλη και ότι, για μία ακόμη φορά, βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.

για την συνέχεια https://slpress.gr/ethnika/panagiotopoylos-quot-den-apokleioyme-tin-paroysia-tzichantiston-stoys-metanastes-quot/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάτι πιο εξειδικευμένο για τζιχαντιστές είχε αναφέρει και προκάτοχος του σημερινού Υπουργού Άμυνας και άκουσε τα εξ αμάξης ακόμη και σε βιβλίο για την οικονομική κρίση το …αναφέρουν.
    Το σημερινό είναι πιο “κομψό” αν και περισσότερο επικίνδυνο για την χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα