Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης «βγάζει στη σέντρα» το ΓΕΣ για το «Μακεδονία Ξακουστή»: «Δεν απαγορεύεται το εμβατήριο»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα.»

Πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ε.Αποστολάκη, μιλώντας στο pronews.gr ανέφερε ότι:

“Η απόφαση του ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή δεν ετέθη υπόψιν του Υπουργού δεδομένου ότι πρόκειται για πειθαρχική ποινή και απόφαση του κλάδου.

Σε καμία περίπτωση ούτε απαγορεύτηκε ούτε πρόκειται να απαγορευτεί το εμβατήριο “Μακεδονια Ξακουστή”.

Είναι σαφές ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ε.Αποστολάκης, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε “βγάζει στην σέντρα” τον “Ρόμελ” των δημοσίων σχέσεων Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γ.Καμπά, για την απόφαση του (προφανώς ήθελε να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση) και προσπαθεί να κλείσει το θέμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την ανακοίνωση της ποινής αποπομπής του αλεξιπτωτιστή.

Nα σημειώσουμε ότι ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης, σχολιάζοντας το γεγονός προέβη με tweet στην ακόλουθη δήλωση:

«Τον έδιωξαν από τους αλεξιπτωτιστές γιατί τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» . Αν τραγουδούσε σκοπιανά τραγούδια όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τον έκαναν ευρωβουλευτή!»

Anastasios Gkouriotis@gkouriotis

Τον έδιωξαν από τους αλεξιπτωτιστές γιατί τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή». https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/eidikes-dynameis/758282_ntropi-varia-poini-ston-alexiptotisti-poy-tragoydise  Αν τραγουδούσε σκοπιανά τραγούδια όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τον έκαναν ευρωβουλευτή! https://youtu.be/AC7yeFldTkk 

Nτροπή: Βαριά ποινή στον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» – Ποιος θα υπερασπί…

Nτροπή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνονται τα στελέχη των ΕΔ. Με βαριά ποινή τιμώρησαν τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή” και το ερώτημα πλέον είναι…

pronews.gr

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Anastasios Gkouriotis
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα