Ο Τραμπ απειλεί ξανά: Αν ο Ερντογάν εξολοθρεύσει τους Κούρδους, θα εξολοθρεύσω την οικονομία του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ»

Για μία ακόμη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε ανοιχτά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την τουρκική οικονομία, για τη στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Τουρκία στη Συρία.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε κακή ιδέα την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν επιδοκιμάζουν αυτή την επίθεση και θα προστατεύσουν τον άμαχο πληθυσμό. Μόλις βρέθηκε όμως μπροστά σε κάμερες, ο Αμερικανός πρόεδρος εκτόξευσε ξεκάθαρες απειλές προς τον Ερντογάν.

Τραμπ: Ελπίζω να ενεργήσει λογικά ο Ερντογάν
Δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ αν ανησυχεί για κλιμάκωση της κατάστασης στη Συρία και ότι ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να εξολοθρεύσει τους Κούρδους. Στο μεταξύ ήδη η Αγκυρα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση.

«Αν γίνει αυτό, θα εξολοθρεύσω την οικονομία του. Το έχω κάνει ήδη μια φορά, με την υπόθεση του πάστορα Αντριου Μπράνσον. Ελπίζω ότι θα ενεργήσει λογικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας τις απειλές που είχε εξαπολύσει μέσω Τwitter τις προηγούμενες ημέρες και αφού είχε ουσιαστικά δώσει το «πράσινο φως» στον Ερντογάν για την επιχείρηση στη Συρία.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/tramp-erntogan-exolothreysei-koyrdoys-oikonomia

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα