Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε Σόιμπλε.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η απάντηση της Εύας Καϊλή για το σύνδρομο καταδίωξης των πανικόβλητων Συριζανέλ, που τολμούν να στρέφονται εναντίον Ελλήνων ευρωβουλευτών αντί να κλείσουν την αξιολόγηση και να πούνε επιτέλους την αλήθεια.  

“O Σύριζα έπαθε Σόιμπλε. Το Εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα Συριζανέλ που βόλεψε την γραμμή Σόιμπλε και ξεπούλησε αεροδρόμια, τρένα, τράπεζες, τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων για ψίχουλα, στους όψιμους “φίλους” του, για να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία, καταφεύγει στην προπαγάνδα τύπου Μαδούρο, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Το παραλήρημα εναντίον Ελλήνων Ευρωβουλευτών δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης Τσίπρα, και την απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών τους για το Αιώνιο Μνημόνιο που φέρνουν στους Έλληνες.

Ενώ είπανε ψέματα ότι θα κλείσει η αξιολόγηση τον Δεκέμβριο του 2016, μετά είπανε ψέματα για τον Ιανουάριο του 2017, για τον Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και καλό καλοκαίρι. Έχουν ακόμα το θράσος να επιτίθενται σε όποιον ζητάει να κλείσει η αξιολόγηση για να πάρει ανάσα η χώρα.

Αντί να εγκαλούν τους Ευρωβουλευτές που ζητούν να αναλάβει ευθύνες η Επιτροπή, το ΔΝΤ και το Συμβούλιο για τα λάθη του προγράμματος και των εκτιμήσεων τους, και σηκώνουν το βάρος της πολιτικής αποτυχίας

Μιας κυβέρνησης ιδεοληπτικών, της οποίας το αφήγημα αποκαλύπτεται και καταρρέει από τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ, ας ψάξουν αλλού συνενόχους για την εξάντληση της χώρας.

Η καθημερινή προσπάθεια των Ελλήνων του εξωτερικού είναι να ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα χρηματοδοτήσεων για την Ελλάδα και τους Έλληνες, παρά τις προσπάθειες της ιδεοληπτικής κυβέρνησης Τσίπρα κατά των επενδύσεων και της ανάπτυξης για παράδειγμα, η καταψήφιση από την Ευρωπαϊκή Αριστερά Σύριζα, του Σχεδίου Επενδύσεων που εισηγήθηκα στην Επιτροπή Βιομηχανίας και Ενέργειας, που έβαζε πλέον όρια στις χρηματοδοτήσεις που πήγαιναν στις μεγάλες χώρες, ώστε να μπορέσουν να ευνοηθούν οι πιο αδύναμες και αδικημένες χώρες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης. Αλλά είπαμε, έπαθαν Σόιμπλε οι Συριζανέλ.

“Αιώνιο Μνημόνιο”. Απευθυνόμενη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Ευρωκοινοβούλιο, ρωτάω γιατί καλύπτει την κυβέρνηση Τσίπρα και την αποτυχία του προγράμματος λιτότητας, παρά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ! Η Επιτροπή πανηγυρίζει κάθε νέα ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης, χωρίς παρόλα αυτά να αναλαμβάνει ευθύνες για το Αιώνιο Μνημόνιο που ζητούν από τους Έλληνες. Θα αναλάβει πρωτοβουλίες και ευθύνες ή θα συνεχίσει κατηγορώντας απλώς το ΔΝΤ και το Συμβούλιο;!”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα