Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ προτείνει να ανταλλάξουν λιμένες η Βουλγαρία και η Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Βουλγαρία και η Ελλάδα πρέπει μα μοιράζουν τους πόρους τους για να χρησιμοποιήσουν τη Μαύρη Θάλασσα και τον Δούναβη και εμείς το Αιγαίο, είπε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.
Μιλώντας στους πρεσβευτές της Ελλάδας και των ΗΠΑ στη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τόνισε ότι θα συζητηθεί η δυνατότητα κατασκευής δρόμου μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ντιμίτροφγκραντ για τη σύνδεση της Μαύρης Θάλασσας και του Αιγαίου. Ας ανταλλάξουμε από ένα λιμάνι δωρεάν.
Η Ελλάδα θα έχει τη Μαύρη Θάλασσα και θα έχουμε το Αιγαίο και μάλιστα χωρίς πολέμους, με βάση μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία, εξήγησε ο Μπορίσοφ. Τον Οκτώβριο, κατά την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρότεινε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

http://bnr.bg/

infognomon.gr
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και μαυτο -που ειναι και λειψο σαν ειδηση-τι εχει να πει ο ποιητης -κ. ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ;;;.
    Τα λιμανια ΘΑ -αν και ποτε- κατασκευασθουν με χρηματα κυριως της Ευρωπαικης Ενωσεως και θα ευρισκονται στον ενιαιο χωρο της Ευρωπαικης Ενωσεως και παντως δεν κινδυνευουμε πια απο τους ”αιμοσταγεις” κατα το παρελθον Βουλγαρους , αλλα ”θα μας τρωει το σαρακι” απο την χωρα , που μετα την Σ.τ.Π την λενε Βορεια Μακεδονια με βούλα και υπογραφη του κ. Κοτζια , -που τον παρεστεκαν οι κ.κ. Τσιπρας και Καμμενος- και αν ακομη την ”βαλουν ” και αυτην στην Ευρωπαικη Ενωση.
    Αυτη θα ειναι συνεχως η λαχταρα του Ρωμηου , καθως εγραψε για την Μακεδονια ο Κωστης Παλαμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα