Ο Γ. Κοντογιώργης για την επέτειο των 200 χρόνων απο το ’21.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η επέτειος των 200 χρόνων ως
ευκαιρία για τη συγκρότηση ενός εθνοθραυστικού αφηγήματος που θα δικαιολογεί τη
διαπραχθείσα ήδη συνθηκολόγηση και το τέλος του ελληνισμού. Οι επιτροπές της ενιαίας
σκέψης και της εθνικής διχοστασίας  –
23.2.2020

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως όλα όσα περιέγραψε με τόσες λεπτομέρειες ο εξαίρετος κ.Κοντογιώργης δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ,η, δεν θα συμβούν στην τελική φάση ,γιατί που στηρίζεται η τόση βεβαιότητα του;;;. Αυτός ο πολιτικός κόσμος δεν υπέγραψε στο Ζάππειο την Συμφωνία εισδοχής μας στην τότε ΕΟΚ και το 2008 όταν με ομόφωνη απόφαση των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ αφήσαμε ”στα σκαλιά ” του τα Σκόπια ,που προσέβαλαν βαναύσως την Ιστορία μας και κυρίως το καμάρι του Έθνους την Μακεδονία μας;;;.
    Δεν ζήσαμε μόνο τα Ίμια και την Συμφωνία των Πρεσπών.
    Όταν κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα για την σημερινή γενική παρακμή , που είναι γνωστό τοις πάσιν πως επήλθε και κυρίως όταν δεν προτείνεις συγκεκριμένως την θεραπεία δεν βοηθάς τους ‘Ελληνες και την Ελλάδα για να ανοίξει νέους δρόμους .
    Δεν θέλουμε περιγραφή του αρνητικού αλλά λεπτομερή περιγραφή όσων πρέπει να γίνουν για να ανατραπεί η κατηφόρα.
    Η συλλογική ευθύνη είναι μη ευθύνη . Η δε επιστροφή στον αδικοχαμένο κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια είναι χαμένος καιρός.
    Ένας λαός που ”λάτρεψε” κατά εκατομύρια τους φιλόδοξους και εξουσιομανείς ηγέτες του στις 10ετίες 1910 και 1980 ,που ο μισός περίπου εστράφη κατά του Έθνους και της Πατρίδος μετά την Γερμανική κατοχή και σε μεγάλο ποσοστό δέχθηκε την φωτογραφία της στιγμής στους Ψαράδες των Πρεσπών ,-η οποία φωτογραφία θα εκτυπωθεί για τις συνέπειες της αργότερα- δεν δίνει σημασία στις πατριωτικές εκκλήσεις -σπουδαίων και μη- όταν μάλιστα πολλοί απ’ο τους” εκκαλούντες” -ιδίως δημοσιογάφοι- υπηρέτησαν μετά πάθους αυτήν την κομματοκρατίαν στην Μεταπόλίτευση και ιδίως μετά το 1985 ,που είχαμε και την Συνταγματική της κατοχύρωση .
    Εν τέλει θέλουμε δεν θέλουμε απ’αυτήν την κομματοκρατία μόνο πολιτικός θα μας σώσει ,εάν φυσικά του δώσει την δύναμη ο ελληνικός λαός και του συμπαρασταθούν πνευματική Θρησκευτική και λοιπές ηγεσίες,γιατί με εκτροπή -αλλά Μεταξά- ”θα σκοτωθούμε” μεταξύ μας -δεν θέλουμε και πολύ-.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα