Νέο βίντεο-σοκ από Έβρο: Αλλοδαποί περνούν κατά «κύματα» στην χώρα και τους περιμένουν «ταξί» να τους πάνε Θεσσαλονίκη!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε χθες σε τηλεοπτικό δίαυλο:  «Η Αμυγδαλέζα (που κατάργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια» τόνισε δε, σημειώνοντας ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα για τους μετανάστες και «από τον Έβρο δεν περνάει πια κανείς μετανάστης». 

Εμείς πάλι αναγκαστήκαμε να παίξουμε συγκεκριμένο βίντεο ολίγων ημερών που διέψευδε τον ισχυρισμό αυτόν.

Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απο τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης την στιγμή μάλιστα που και ο Έλληνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς.

Σταυροφόρος@stavroforos_

24/9/2019
Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Υπ.Άμυνας που ζητάει την άδεια του ΔΟΜ και των ΜΚΟ για να πάει στα στρατόπεδα, δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς

Ενσωματωμένο βίντεο

100 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τώρα στο νέο βίντεο ο ίδιος ο διακινητής βιντεοσκοπεί το πέρασμα απο τα ρηχά του Έβρου και την αναμονή σε συγκεκριμένα σημεία μέχρι να έρθουν τα “ταξί” με πινακίδες Θεσσαλονίκης που θα τους παραλάβουν!

Σταυροφόρος@stavroforos_

Ο διακινητής βιντεοσκοπεί το πέρασμα απο τα ρηχά του Έβρου και την αναμονή σε συγκεκριμένα σημεία μέχρι να έρθουν τα “ταξί” με πινακίδες Θεσσαλονίκης που θα τους παραλάβουν.

Ενσωματωμένο βίντεο

87 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Θα πρέπει ο κύριος υπουργός αλλά και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι πιο προσεκτικοί με τέτοιες δηλώσεις διότι ζούμε στην εποχή της εικόνας όπου όλοι διαθέτουν την δική τους προσωπική κάμερα.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/809364_neo-vinteo-sok-apo-evro-allodapoi-pernoyn-kata-kymata-stin

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα