Νέο βίντεο δείχνει τον πρωθυπουργό του Καναδά βαμμένο μαύρο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μία ημέρα μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας  που χρονολογείται από ένα πάρτι το 2001 και δείχνει τον  πρωθυπουργό του Καναδά ντυμένο Αλαντίν, με το πρόσωπό του βαμμένο με σκούρο μακιγιάζ, καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε σήμερα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται και πάλι ο Τζάστιν Τριντό, με το πρόσωπό του μακιγιαρισμένο μαύρο.

Στα πλάνα, ο Τζάστιν Τριντό, μεταμφιεσμένος σε μαύρο, με άφρο μαλλί και σκισμένο τζιν παντελόνι, φαίνεται να διασκεδάζει.

Το Φιλελεύθερο Κόμμα του Καναδού ηγέτη επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Global News, είναι γνήσιο. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για εκείνον, στις αρχές της δεκαετίας του 1990», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Globalnews.ca

@globalnews

Global News has obtained video showing Liberal Leader Justin Trudeau in blackface, the third instance of racist dress to come to light in 12 hours. Global’s @MercedesGlobal, who broke this story, has more.

Full story: https://bit.ly/2m2nuco 

Ενσωματωμένο βίντεο

378 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το ΤΙΜΕ  ανάγκασε τον επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης να ζητήσει συγγνώμη επειδή διέπραξε μια «ρατσιστική» ενέργεια, αν και τότε δεν το είχε καταλάβει ούτε ήταν αυτός ο σκοπός του

Ο ίδιος παραδέχθηκε επιπλέον ότι είχε βάψει το πρόσωπό του σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού που είχε διοργανωθεί στο Λύκειό του λίγα χρόνια νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε ερμηνεύσει ένα τραγούδι του διάσημου καλλιτέχνη Χάρι Μπελαφόντε.

Twitter Moments

@TwitterMoments

Canadian politicians continue to respond after photos of Justin Trudeau donning “brownface” surfaced. https://twitter.com/i/events/1174459537048211456 

‘This is something I deeply, deeply regret’ — Trudeau addresses ‘blackface’ and ‘brownface’ photos

243 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Οι εικόνες με το blackface ή brownface, αμφιλεγόμενες πρακτικές που συχνά θεωρούνται ρατσιστικές, βλέπουν το φως της δημοσιότητας έναν μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Οκτωβρίου, με αβέβαιη έκβαση για τον απερχόμενο πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με ΜΜΕ, το Φιλελεύθερο Κόμμα αποφάσισε να αναστείλει την εκστρατεία του ηγέτη του σήμερα. Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο το κόμμα του Τριντό δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία.

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα