΅Εκτός ελέγχου βρίσκεται πια, η κατάσταση στη Μύκονο για τις Αρχές του Ελληνικού κράτους! Ο ετήσιος τζίρος στο νησί υπολογίζεται ότι περνάει το ένα δις. 200 εκατ. ευρώ. Και από αυτά, μόνο 30 εκατ. ευρώ μπαίνουν στα δημόσια ταμεία! Και αυτά μετά βίας και κόπου!

Για παράδειγμα, ο τζίρος ενός από τα μεγαλύτερα beach bars του νησιού υπερέβη και φέτος τα 50 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 35 με 40 εκατ. είναι καθαρά κέρδη, μια και στην εφορία δηλώνεται μικρό ποσοστό των εσόδων, ενώ τα άλλα πάνε απευθείας σε μαύρες σακούλες, που μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους φύλαξης, που έχουν διαμορφωθεί σε κάποιες εγκαταστάσεις και φυλάσσονται μέρα και νύχτα, πρόκειται για τα λεγόμενα safe houses που περιλαμβάνουν ειδικά δωμάτια από αδιάτρητο μπετόν, με χαλύβδινες πόρτες και ειδικούς μηχανισμούς εξαερισμού και ψύξης.

Τα safe houses βρίσκονται μέσα σε μεγάλες βίλες στο νησί και φυλάσσονται όλο το 24ωρο από ιδιωτικούς φύλακες και φέρουν βαρύτατο οπλισμό.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο μπαρ που βρίσκεται στη θέση Παράγκα-Αγία Άννα τα Κυριακάτικα πάρτι που διοργανώνονται έχουν ελάχιστο όριο κατανάλωσης τα 10 χιλ. ευρώ κατά κεφαλή και στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται τολμηρά χάπενινγκς.

Αλλά το πιό πάνω beach bar δεν είναι το μόνο που κάνει μεγάλους τζίρους στο νησί. Μεγάλους τζίρους κάνουν και αρκετά ακόμη, που χρησιμοποιούν αντίστοιχες διαδικασίες για να ασφαλίσουν τα χρήματα τα οποία διώχνουν σε λίγες μέρες μακριά από τη Μύκονο, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που τους κάνει απαρατήρητους.

Πού είναι όμως οι αρμόδιες Αρχές?… Κάνουν στοιχειωδώς καλά τη δουλειά τους?…

Όχι δεν την κάνουν καλά! Πολλές φήμες στο νησί κάνουν ανοιχτά λόγο για εξαγορασμένους δημόσιους λειτουργούς. Είναι επείγον να ξεκινήσει μια μεγάλη Εισαγγελική έρευνα που, είναι βέβαιο, θα βγάλει πολλά ακόμα για τις σκοτεινές μπίζνες στο νησί.

Η Εισαγγελική αυτή έρευνα θα κληθεί να απαντήσει πως και από πού μπαίνουν στη Μύκονο τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών παντός είδους, που καταναλώνονται σε όλο το νησί χωρίς να ανοίξει μύτη!

https://europost.gr/mykonos-orgio-mayroy-chrimatos-mesa-se-sakoyles-skoypidion-poy-synodeyontai-apo-fylakes-me-kalasnikof/