Θεσσαλονίκη: Πορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους διαδήλωση υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην νέα παραλία.

«Ο σκοπός της σημερινής κινητοποίησης είναι συμβολικός. Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ένταση δημιουργήθηκε στο σημείο που συγκεντρώθηκαν οι οπαδοί για να πραγματοποιήσουν την πορεία ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και υπέρ της Μακεδονίας, όταν επιχείρησε να εισέλθει και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον έδιωξαν.

liberal.gr

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θαυμα, θαυμα γιατι ειχαν χαθει οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ -εχουν και δυνατο κλαμπ με το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,με χαρακτηριστικο και μεγαλο πανω – εδω και πεντε-εξι μηνες , ισως για να σιγουρευτουν οτι δεν θα τους αφαιρεσουν το πρωταθλημα , οπως περυσι .
    Τωρα που σιγουρευτηκαν για το πρωταθλημα, -γιατι και η ομαδα τους ειναι ”ακτυπητη” -θα δωσουν παλι τον ρυθμο για τις αντιρρησεις ολων των Βορειοελλαδιτων στην Συμφωνια των Πρεσπων.
    Αρκει να εχουν συνεχεια ,ενοψει εκλογων ,για να ακουσει και η ”υπερηφανη στα αυτια της” Αθηνα .

  2. Η ποδοσφαιροποίηση των εθνικών θεμάτων και η κερκόπορτα και το μακρύ χέρι της Ρωσίας.
    Βένετοι κτλ…

  3. Μαλλον αγνοειτε οτι το κλαμπ ΜΕΚΕΔΟΝΕΣ του ΠΑΟΚ υπαρχουν απο το 1993 και απλωνουν και το πανώ τους -κυριως σε ποδοσφαιρικα γηπεδα εκτος Ελλαδος ,οποτε τα περι μακρας χειρος της Ρωσιας δεν ευσταθουν .
    Ξερετε εχουν και το συνθημα ” ΠΑΟΚ ζουμε στην ΠΟΛΗ να σε δουμε”
    Λιγο ”φιλοκυβερνητικος” τ’ωπαιξε και το παιζει -και καλως για τα συμφεροντα του ως επιχειρηματιας – ο σημερινος εκ Ρωσιας Ελλην ποντιος Προεδρος του.
    Ειναι παντως και αυτοι ισοτιμοι Ελληνες με ισοκυρη ψηφο.

    • Το ότι είναι πόντιος το χαίρομε ιδιαίτερα το ότι είναι ΠΑΟΚ και τον χρησειμοποιεί με τσαντίζει.

      • Χαρηκα , που συνυπαρχουμε ταυτοχρονως στον η/υ , αλλα μη ”ταντιζεστε” αφου δεν ”τσαντιζεται” γιαυτο η σημερινη κυβερνηση , που του υποσχεθηκε ( του δικου σας ποντιου Προεδρου, που τωρα δεν ειναι η μακρα χειρ της Ρωσιας) και παραχωρηση δημοσιου και δημοτικου χωρου για να μεγαλωσει το γηπεδο του στην Τουμπα Θεσ/νικης και να μειωσει τους ελευθερους για τους κατοικους της χωρους , ενω θα πολλαπλασιασει το κυκλοφοριακο της προβλημα , γιατι δεν προβλεπεται γραμμη ΜΕΤΡΟ προς τα εκει.
        Τα καλα και εκλογικα συμφεροντα , φιλε .
        Η ”Προοδευτικη Συμμαχια” θελουν ”θεοι και δαιμονες”, παση θυσια να κερδισει τις επομενες εκλογες , μονο που δεν υπελογισαν, οτι υπαρχει και θα καταπληξει και η Πατριωτικη Συμμαχια, που συσπειρωθηκε απ’ολα τα κομματα μετα την Συμφωνια με τα Σκοπια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα