Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Παπανδρέου -Με Ανδρέα, Μαργαρίτα, Γιώργο και Γεώργιο Παπανδρέου τρώνε σουβλάκια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΠΟ ΤΟ 1966

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αριστερά: Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Γεώργιος Παπανδρέου. Δεξιά είναι η Σοφία, η Μαργαρίτα και ο Νίκος Παπανδρέου -Φωτογραφία: twitter/NicosPapandreou

Μια σπάνια φωτογραφία με μάλλον νοσταλγική διάθεση, ανέβασε ο Νίκος Παπανδρέου στα social media για να υποδεχθεί και να ευχηθεί για το νέο έτος 2020.

Ο συγγραφέας και γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο twitter από γιορτινές ημέρες, πριν από 54 ολόκληρα χρόνια, το 1966.

Στο οικογενειακό τραπέζι, απεικονίζονται ο παππούς του Γεώργιος Παπανδρέου, ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, τα αδέλφια του Γιώργος και Σοφία καθώς και η μητέρα του, Μαργαρίτα. Ο ίδιος είναι δεξιά στη φωτογραφία. Το εντυπωσιακό είναι πως στο οικογενειακό αυτό γιορτινό τραπέζι το μενού περιελάμβανε… σουβλάκια πιτόγυρα τα οποία συνοδεύονται από -δυσεύρετες εκείνη την εποχή στην Ελλάδα – γυάλινα μπουκάλια με coca cola.
Την εποχή εκείνη ο Νίκος Παπανδρέου ήταν μόλις 10 ετών, και ο Γιώργος Παπανδρέου 14 χρόνων. Ο συγγραφέας δεν διευκρινίζει ποιος είχε τραβήξει την ιστορική φωτογραφία.

Από αριστερά: Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Γεώργιος Παπανδρέου. Δεξιά είναι η Σοφία, η Μαργαρίτα και ο Νίκος Παπανδρέου
Από αριστερά: Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Γεώργιος Παπανδρέου. Δεξιά είναι η Σοφία, η Μαργαρίτα και ο Νίκος Παπανδρέου -Φωτογραφία: twitter/NicosPapandreou
Όπως έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου:

«Μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες: Ήταν τέτοιες γιορτινές ημέρες, το 1966 θαρρώ. Οικογενειακά… τρώγοντας σουβλάκια!
*Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη! #2020NewYear»

Δείτε το tweet του Νίκου Παπανδρέου:

Nikos Papandreou
@NicosPapandreou
Μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες: Ήταν τέτοιες γιορτινές ημέρες, το 1966 θαρρώ. Οικογενειακά… τρώγοντας σουβλάκια!
*Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη! #2020NewYear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/i-spania-fotografia-poy-anebase-o-nikos-papandreoy-me-andrea-margarita-georgio-papandreoy

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Θεός να αναπαύει οσους κοιμήθηκαν και να έχει καλά τους ζωντανούς ,αλλά η Ελλάς μόνο καλο δεν ειδε απο τον παππού, πατέρα και υιό αυτής της οικογενείας -απο το 1963 μεχρι το 2011- ,ιδίως με τον τελευταίο της,τον γνωστο ως ”λεφτά υπάρχουν ” κ. Γ.Α.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα