Η Ευρώπη αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο για ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ τον Ιούνιο του 2019

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, που συνεδρίαζε από το πρωί στο Λουξεμβούργο αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο για ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο σε κείμενο συμπερασμάτων που υιοθέτησε αναφέρει ότι “αποφάσισε να ανταποκριθεί θετικά” και “να ανοίξει το δρόμο για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ τον Ιούνιο του 2019”.
ttps://hellasjournal.com

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε.. που φθασαμε . Η Ευρωπαικη Ενωση να ονομαζει τα Σκοπια πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας -π.Γ.Δ.Μ- και ο Ελλην υπουργος των Εξωτερικων κ. Κοτζιας , να τα αναφερει ως Βορειο Μακεδονια.
    Με αυτην την αποφαση της Ε.Ε. για εναρξη των διαπραγματευσεων ,τον Ιουνιο του επομενου χρονου, πολυ δυσκολα θα κερδισει το δημοψηφισμα στα Σκοπια ο κ. Ζαεφ οποτε θα τον ”χασουμε” και απο πρωθυπουργο ,αφου δηλωσε οτι θα παραιτηθει αν το χασει και φυσικα και εμεις ,ειτε με την παρουσα συγκυβερνηση ,ειτε μαλλον με αλλη κυβερνηση δεν θα φερουμε στην Βουλη προς κυρωση την λεοντειο για τα εθνικα μας συμφεροντα Συμφωνια των Πρεσπων και θα την θεωρησουμε ως μη υπογραφεισα .
    Ποιος μπορει με βεβαιοτητα να υποστηριξει οτι αυτο το ενδεχομενο ειναι ονειρο θερινης -ειναι και καλοκαιρι- νυκτος και οτι θα κερδηθει το δημοψηφισμα στα Σκοπια;;;
    Μετα λεμε οτι δεν υπαρχει ο Θεος της Ελλαδος μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα