Ενδεχομένως ΜΙΤατζήδες οι νεκροί αξιωματικοί στην Λιβύη…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του ξέφυγε του Ερντογάν !

Η δήλωση του Γενικού Προέδρου του κόμματος ΑΚΡ και ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που είπε ότι “Στη Λιβύη μερικοί στρατιωτικοί μας έπεσαν μάρτυρες”, αποκάλυψε ένα ακόμη σκάνδαλο. Αναφέρεται πως ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε στο λιμάνι της Τρίπολης και η σορός του σιωπηλά μεταφέρθηκε και θάφτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Μπατουχαν Τσολάκ-αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενιτσαγ, ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε σε επίθεση των δυνάμεων του Χαφταρ στο λιμάνι της Τρίπολης.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αϊδίνι και σιωπηλά έγινε η ταφή.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς που ήταν σειρά του Αλτιναι στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών, η ταφή του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο μαρτύρων Τελιντεντε στο Αϊδίνι.

Στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας και Αλληλεγγύης Σειράς 1993,  αναφέρονται τα εξής : ¨Ο μάρτυρας μας κατά την τελετή ταφής δεν ήταν μόνος του, αλλά ήρθαν και μετείχαν στην τελετή πολλοί φίλοι του από Σμύρνη και Αϊδίνι .  Συλλυπητήρια προς το μεγαλειώδες τουρκικό έθνος, προς την οικογένεια του και προς  τους φίλους της σειράς του. Ανακοινώνεται προς όλους τους φίλους της σειράς μας με σεβασμό”.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα