ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Χθες ήταν η επέτειος σύλληψης του Οτσαλάν. Η Ελλάδα φέρει ευθύνη γι αυτήν την ντροπή. Δεν εξετάζω το πολιτικό περιεχόμενο της ενέργειας. Αλλά ότι παρέδωσαν έναν ικέτη στους διώκτες του. Η πολιτική εξουσία που διέπραξε την ατιμία έχει όνομα: Κ. Σημίτης, Θ. Πάγκαλος.
Ακύρωσαν αυτό που λέμε διαχρονικός ελληνικός πολιτισμός. Ελληνικός τρόπος.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και μετράω τα λόγια μου γιατί δεσμεύτηκα, μικρές υποθέσεις Οτσαλάν συμβαίνουν πολύ συχνά στο Αιγαίο και στον Έβρο. Παραδίδουν φυγάδες.
Ο Συριζα δεν έχει στις τάξεις του μόνο καιροσκόπους. Έχει και ανθρώπους με ευαισθησία. Είναι δυνατόν να μην αντιδρά κανείς. Είναι οι μόνοι που μπορούν να περιορίσουν αυτήν την νέα ντροπή. Ο πρωθυπουργός δεν ακούει κανέναν. Έκκληση, λοιπόν, προς τα μέλη του Συριζα να μάθουν και να αντιδράσουν.
Είναι μια, ακόμη, ελληνική ντροπή. Εύχομαι να βγούν κάποια στιγμή στην επιφάνεια. Ελπίζω απο Τούρκους δημοκρατικούς ανθρώπους. Για να βιώσουμε την τραγωδία μιας ακόμη ντροπής. Τι θα κάνετε αριστεροί του Συριζα, τότε; Δεν θα μπορείτε να πείτε ότι δεν γνωρίζατε.
Ο Ερντογάν πάει σε τοπικές εκλογές την Άνοιξη. Δεν έχει μάθει να χάνει. Έχει φθαρεί και μπορεί να κινδυνεύει.
Μην αποκλείετε ένα θερμό επεισόδιο με τετελεσμένα που θα φορτωθούν στον αφελή, πολιτικά, Αποστολάκη. Η Άνοιξη είναι πολύ κρίσιμη.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φρονω, αγαπητες ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ οτι η εκκληση σας προς τους Συριζαιους θα ”επιανε τοπο” αν δεν πιστευαν μετα τις εκλογες του Σεπτεμβριου του 2015 ,που συνασπισθηκαν με τους ΑνΕλ και ”γλυκαθηκαν” απο τα καλα της εξουσιας οτι,” ο σκοπος αγιαζει τα μεσα”.
    Τωρα για την εξουσια ”θα πουλησουν και την φουκαριαρα την μανα τους” -που λεει ο λαος μας -.
    Μη υποληπτεστε την Αριστερα , που με τον Συριζα ως κυβερνητικη εκπροσωπηση και πρακτικη απο 4ετιας στην Ελλαδα , θα χασει πανηγυρικα σε ολα τα κρατη της Ευρωπαικης Ενωσεως στις Ευρωεκλογες.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Συριζα επιδιωκει να εκπροσωπησει οχι πια την Αριστερα αλλα την Κεντροαριστερα , για να θολωσει τα νερα της πανευρωπαικης στρατηγικης ηττας της ερμαφροδιτης Αριστερας
    Κανουν ορθες πολιτικες αναλυσεις ,- πρεπει να το παραδεχθουμε-, αν και η στηριξη τους στην” Μαδουρειο” Αριστερα της Βενεζουελας δεν θα τους βγει σε καλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα