Εθνικός Στρατός Λιβύης: Ενεργοποιήσαμε την απαγόρευση πτήσεων λόγω προσγείωσης τουρκικών αεροπλάνων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο εκπρόσωπος των Λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Αχμέτ Αλ Μισμάρι, επιβεβαίωσε ότι η απόφαση της Γενικής Διοίκησης να ενεργοποιήσει τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την πρωτεύουσα Τρίπολη, οφείλεται στη χρήση από τους Τούρκους του διεθνούς αεροδρομίου Μιτίγκα για τη μεταφορά χιλιάδων τρομοκρατών μέσω πολιτικών πτήσεων.

Σύμφωνα με πηγές, το τουρκικό καθεστώς, μεταφέρει όπλα, στρατιωτικό εξοπλισμό, συστήματα αεροπορικής άμυνας, εμπειρογνώμονες και στρατιωτικούς διοικητές μέσω του αερολιμένα Ματίγκα της Τρίπολης.

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατηγορεί την κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας για τη χρήση πολιτικών αεροσκαφών στη μεταφορά τρομοκρατών και όπλων για να παραπλανήσουν τη διεθνή κοινότητα ότι δήθεν οι πτήσεις μεταφέρουν απλούς επιβάτες.

Ο Αλ Μισμάρι διευκρίνισε ότι οι πολιτοφυλακές που συνδέονται με την κυβέρνηση Αλ Σάρατζ ωφελήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την κατάπαυση του πυρός στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι η απαγόρευση πτήσεων θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις σε περίπτωση που υπάρχουν λόγοι για τη λήψη αυτής της απόφασης, σημειώνουν οι ‘λιβυκές ειδήσεις’.

libyaakhbar.com

Α.Β.

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα