«Είναι δυνατόν λόγω συνωνυμίας να βρεθεί κάποιος στην φυλακή;» δηλώνει ο Λιβανέζος δημοσιογράφος που συνελήφθη ως αεροπειρατής

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ 

Ο Mohammad Ali Saleh έφτασε λίγο μετά τις 17:20 στο λιμάνι του Πειραιά. Εκει τον περίμενε η επιτετραμμένη της πρεσβείας του Λιβάνου Rania Abdallah. «To μόνο που θέλω τώρα είναι να γυρίσω στην πατρίδα μου» δήλωσε στην «Κ» o Λιβανέζος έγκριτος δημοσιογράφος. «Στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία είναι δυνατόν λόγω μιας συνωνυμίας να βρεθεί κάποιος  στην φυλακή;».

Ο 65χρονος Λιβανέζος είχε φτάσει με κρουαζιερόπλοιο στη Μύκονο και κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου βρέθηκαν καταχωρημένα στοιχεία ταυτότητας του στο ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφοριών SCHENGEN, καθόσον εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ενταλμα Σύλληψης γερμανικών δικαστικών Αρχών για την υπόθεση αεροπειρατείας.

Ο ίδιος επέμενε εξαρχής ότι έχει γίνει λάθος, ενώ από την λιβανική πλευρά είχαν σταλεί όλα τα στοιχεία που βεβαίωναν ότι ο 65χρονος είναι δημοσιογράφος  και ουδεμία σχέση έχει με την αεροπειρατεία πριν από 34 χρόνια.

“Καθημερινή”

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα