Για «έλεγχο του Αιγαίου» κάνει λόγο ο Τούρκος Επιτελάρχης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΓΙΑΣ

Η Τουρκία, παράλληλα με την στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν, είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν. Το παραπάνω μήνυμα έρχεται από τον Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ακάρ δήλωσε το εξής: «Έχουμε την δύναμη (ισχύ) για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο».

Στη συνέχεια, ο κ. Ακάρ δήλωσε τα εξής: «Είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες μας».

Η είδηση κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

kathimerini.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεχρι να ”λυσουμε” το Σκοπιανο , -κατα πως θελει και η Τουρκια – θα μας απειλουν υπουργοι, βουλευτες, στρατηγοι ,αλλα και απλοι στρατιωτες και πολιτες της ακομη. Μετα ολα θα γινουν μελι-γαλα, αφου θα εχουμε ”κορωνα στο κεφαλι μας” εκατομυρια φιλοτουρκων μουσουλμανων. Τι αδικως χαρακτηρισαμε ως ευκαιρια και μαλιστα επειγουσα την επιλυση του;;;. Ποιο δογμα ισχυει στην ζωη και την πολιτικη;;;. Δεν υπαρχουν ισοβια συναισθηματα, τα δε συμφεροντα στην πολιτικη αλλαζουν σχεδον καθε μερα. Εμεις ομως παρ’ολα αυτα θα εχουμε μονιμως μοναδικα συμφεροντα μετα την επιλυση απο το γειτονικο (δειγμα κρατους) των Σκοπιων και τους ”Μακεδονες” υπηκοους του. Πως να δεχθουν οι Ελληνες οτι αυτο ειναι το πεπρωμενο τους , που κατα τους αρχαιους μας ”φυγειν αδυνατον”;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα