Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελενας Ράπτη –Οι πληροφορίες για τον αστυνομικό από τα Τρίκαλα 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΚΙΜΩΝ ΜΠΑΛΛΑΣ

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση του γάμου της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη, με το διαδίκτυο να αναζητά μανιωδώς να βρει ποιος είναι ο γαμπρός.

Η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί. Ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο κανενός από τους δύο.

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για τον γάμο της Έλενας Ράπτη
Λίγο αργότερα ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσε λίγες περισσότερες πληροφορίες, αναφέροντας πως το νυφικό που φορούσε η Έλενα Ράπτη ήταν δικό του σχέδιο και πως το μυστήριο τελέστηκε σε μοναστήρι πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

Η φωτογραφία του Κίμωνα Μπάλλα που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά»
Φυσικά, η είδηση προκάλεσε έκπληξη και όλοι άρχισαν να ψάχνουν μανιωδώς να βρουν ποιος είναι ο γαμπρός. Από την πρώτη στιγμή το μόνο που έγινε γνωστό ήταν το μικρό όνομά του, Κίμωνας. Και χθες, η Espresso αποκάλυψε πως ο άνδρας που συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην εκκλησία ανήκει στην προσωπική της ασφάλεια και μάλιστα πως ήρθαν πιο κοντά όταν η βουλευτής έκανε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.


Η Έλενα Ράπτη από τις διακοπές της στη Μύκονο το 2017

Και το όνομα αυτού… Κίμων Μπάλλας

Σήμερα, τα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν το όνομα του συζύγου της Έλενας Ράπτη. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος παντρεύτηκε τη βουλευτή στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και έχει ως χόμπι την αγιογραφία
Σύμφωνα με τα τρικαλινά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα με το trikala-enimerosi.gr, ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και όντως ήταν στην προσωπική φρουρά τής Έλενας Ράπτη, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ασχολείται με την αγιογραφία

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/aytos-einai-syzygos-elenas-rapti-kimon-mpallas

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα