Απίστευτος καβγάς Κοτζιά-Ράπτη για τον Καμμένο -«Δεν αντέχω να τον ακούω»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάποτε ήταν υπουργοί στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο και ο ένας μιλούσε με θερμά λόγια για τον άλλον. Η συμφωνία των Πρεσπών όμως τους έκανε θανάσιμους εχθρούς. Ο λόγος για τον Πάνο Καμμένο και το Νίκο Κοτζιά.

Το επεισόδιο που συνέβη χθες το βράδυ στο καφενείο της βουλής αποκαλύπτει ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών όχι μόνο δεν θέλει να βλέπει και να ακούει τον κ. Καμμένο δια ζώσης, αλλά ούτε και  στην τηλεόραση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέβηκε στο βήμα. Στο καφενείο της βουλής σε ένα κεντρικό τραπέζι καθόταν ο κ. Κοτζιάς με μια παρέα. Σε ένα άλλο τραπέζι στην δεξιά πλευρά του καφενείου  βρισκόταν η βουλευτής  της ΝΔ  Έλενα Ράπτη μαζί με συνεργάτες της.

Μόλις η κυρία Ράπτη είδε τον Πάνο Καμμένο στο βήμα σηκώθηκε από το τραπέζι και πλησίασε στην τηλεόραση για να τον ακούσει. Ο ήχος όμως ήταν αρκετά χαμηλωμένος και για αυτό ζήτησε από έναν αστυνομικό που βρισκόταν δίπλα να δυναμώσει τον ήχο στην τηλεόραση, προκειμένου να ακούσει τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την ώρα που ο  αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο στην τηλεόραση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ενοχλήθηκε έντονα και άρχισε να φωνάζει «κατέβασε το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να είναι  εδώ  και να πειράζει την τηλεόραση» φέρεται να είπε αναφερόμενος στον αστυνομικό που δυνάμωσε την τηλεόραση. Η Ελενα Ράπτη απάντησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών λέγοντας: «Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να  δυναμώσει τον ήχο». Ο κ. Κοτζιάς σύμφωνα με τους  ίδιους αυτόπτες μάρτυρες απάντησε «δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο  εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη».

Απτόητη η  βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «κ.Κοτζιά σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».

Ο Νίκος Κοτζιάς συνέχισε να λέει ότι δεν θέλει  να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης.

«Έτσι γίνεται εδώ,έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται» απάντησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ.

Στα επόμενα λεπτά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έφυγε από το καφενείο, όμως  η παρέα στην οποία καθόταν,  είπε στην βουλευτή της ΝΔ «εμείς θέλουμε τον ακούσουμε δυναμώστε τη φωνή».

Πηγή:  iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα