Αν δεν παρέμβει και, τώρα, ο εισαγγελέας, πότε θα το πράξει;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης προέβη με χθεσινό του άρθρο εδώ σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Τούρκος πολίτης, με καταγωγή ελληνική βρέθηκε στην Ελλάδα. Πήρε, μάλιστα, και την ελληνική ιθαγένεια.

Όταν επέστρεψε στην Τουρκία και καθώς υπηρετούσε στο στρατό υπέστη τα πάνδεινα (μέχρι και σκληρά βασανιστήρια) για να αποδεχθεί επαφές του με διάφορα πρόσωπα στην ελλαδική επικράτεια, που ενοχλούσαν τους Τούρκους.

Ο Καλεντερίδης υπονοεί πως τον άνθρωπο τον “έδωσαν” στις τουρκικές υπηρεσίες ελληνικές ανάλογες και αφήνει υπόνοιες ακόμη και σε δρώντες εντός του Μαξίμου. (Όλων ο νους κάπου θα πηγαίνει).

Αν οι καταγγελίες του Καλεντερίδη ευσταθούν τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ κρίσιμες θέσεις στην ελληνική διοίκηση.

Και επειδή υπηρεσιακά και πολιτικά δεν γίνεται τίποτε, ήρθε η σειρά της δικαιοσύνης να προστατέψει την ελληνική πολιτεία.

Αν και η δικαιοσύνη αδιαφορήσει. το παιχνίδι τελείωσε.

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως γινεται Τουρκος πολιτης να παρει και την Ελληνικη ιθαγενεια ,- να εχει δηλαδη διπλη υπηκοοτητα- και να καταταγει στον Τουρκικο στρατο με Τουρκικη και Ελληνικη υπηκοοτητα ,που την πηρε στην Ελλαδα ως ομογενης και να μη κινησει τις υποψιες της Τουρκικης ΜΙΤ για να ερευνησει αν ειναι κατασκοπος υπερ της Ελλαδος , που η απονηρευτη ΕΛΛΑΣ του εδωσε και Ελληνικη υπηκοοτητα , και την οποιαν ο ”πανεξυπνος” ΤουρκοΕλληνας την επικαλεσθηκε κιολας οταν κατεταγη;;;.
    Εξομοιωνεται η Τουρκικη ΜΙΤ με την οπιαδηποτε δικη μας Υπηρεσια χρονια τωρα ;;;.
    Οι παληοτεροι ομως θα θυμουνται οτι για τετοιους λογους -και αλλους εθνικους (για να λογιζονται ως διωχθεισα μεινοτητα απο την Πολη ,Ιμβρο και Τενεδο)ηρνειτο -η κακια για τους ανησυχους Ελληνες ,Ελλας – να χορηγει Ελληνικη υπηκοοτητα στους ομογενεις της Κων/πολεως , ιδιως μετα το 1964.
    Ας ερευνηθει και αυτη η περιπτωση απο τον καλο ερευνητη κ. Καλεντεριδη ,ενω καλυτερα θα ηταν να επανελθει με νεα στοιχεια για τις ”κακες” Υπηρεσιες και ”κακους” υπαλληλους του Ελληνικου κρατους , ”που εδωσαν ” τον ομογενη με διπλη υπηκοοτητα στρατιωτη στο Τουρκικο κρατος,
    ενω ο ιδιος διπλη υπηκοοτητα πηγε ”με ανοιχτο το στηθος του εκει” για να μη παραλειψουν οι Τουρκοι να τον υποπτευθουν και να εξετασουν την περιπτωση του.

  2. Δεν κατανοώ τις υπόνοιες που αφήνει ο έμπειρος αναλυτής-συγγραφέας κ. Καλεντερίδης στα γραφεία του Μαξίμου. Έχει να υποδείξει κάτι που συμβαίνει στα γραφεία του Μαξίμου που διακυβεύεται η ασφάλεια του; ας το καταγγείλει ως νομοταγής πολίτης αρμοδίως και όχι να βγάζει συμπεράσματα και να τα αναρτά και να τα κρεμάει στα μανταλάκια. Φρονώ ότι έκανε ατόπημα ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα