Αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα φύγουμε από την κυβέρνηση, λέει ο Καμμένος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τη σταθερή του θέση πως εάν περάσει το “ναι” στο Σκοπιανό δημοψήφισμα και έρθει η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση και θα αποχωρήσουν επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον Real FM.

Όπως είπε έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον Νίκο Κοτζιά πως δεν πρόκειται να αφήσει τη συμφωνία αυτή να περάσει και πρόσθεσε ότι ο λαός θα είναι εκείνος που θα πρέπει να πάρει την τελική απόφαση είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια και να μην γίνει και στην Ελλάδα για τη συμφωνία”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα των ευθυνών για τη φωτιά και τους νεκρούς στην ανατολική Αττική ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως πρέπει να γίνει έλεγχος στα σχέδια που έπρεπε να εφαρμοστούν και εάν εφαρμόστηκαν και στη συνέχεια να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.

Είπε μάλιστα πως έχει και ο ίδιος δώσει εντολή στα Επιτελεία να ελέγξουν εάν τα σχέδια είναι σωστά και να διαπιστωθεί εάν δεν έγινε κάτι που έπρεπε να γίνει.

Ερωτηθείς για το θέμα των αυθαιρέτων είπε πως το όργιο των παρανομιών έγινε από συγκεκριμένες κυβερνήσεις και υπογράμμισε πως όταν πήγε στο Μάτι και είδε “το ένα σπίτι κολλημένο δίπλα στο άλλο” κατάλαβε πως όσοι εκ των θυμάτων δεν γνώριζαν την περιοχή “εγκλωβίστηκαν σαν τα ποντίκια”.

Πρόσθεσε δε πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για το θέμα των δύο στρατιωτικών έκανε λόγο για παγίδα από την πλευρά του τουρκικού στρατού ώστε να γίνει ανταλλαγή με τους οκτώ Τούρκους και υπογράμμισε πως δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας αλλά και του ΝΑΤΟ.

https://hellasjournal.com

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στις ειδησεις δεν την ακουσαμε αυτην την βαρυσημαντη δηλωση του κ.Καμμενου ,για αποχωρηση του απο την κυβερνηση ,με την καταθεση της Συμφωνιας για το Σκοπιανο στην Βουλη, οποτε αν επιβεβαιωθει -πολλα ειπε ο κ. Καμμενος και δεν τα εκανε- μαλλον θα προγηγηθει η παραιτηση της συγκυβερνησεως , για να ακολουθηθει η διαδικασια με τις πρωτοβουλιες του κ. Προεδρου της Δημοκρατιας ,βασει των αρθρων 37 και 38 του Συνταγματος, που μπορει να καταληξουν σε προωρες εκλογες , προ της ληξεως της θητειας της παρουσης Βουλης στις 20 Σεπτεμβριου 2019.
    Θα εχουμε ομως στο διαστημα αυτο μια κρισιμη προσωρινοτητα και ολιγον τι ακυβερνησια ,οπως ειχαμε και στα Σεπτεμβριανα της Κων/πολεως το 1955 και απο 15-23 Ιουλιου το 1974 στην Κυπρο και τελος στα Ιμια ολοκληρο τον Ιανουαριο του 1996 , χρονικες περιοδους που ειχαμε θανασιμες βλαβες στα εθνικα μας συμφεροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα