Υπόθεση Σωκράτη Κόκκαλη junior: Παραδέχθηκε το έγκλημά του ο «ντίλερ» που τον οδήγησε στο θάνατο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ένοχος δήλωσε ο «δολοφόνος» του νεαρού επιχειρηματία, Terry Lee Christian, με σκοπό να έχει μειωμένη ποινή. 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ήρθε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς για ποινή 15 χρόνων. 

Παραδέχτηκε ότι αυτός χορήγησε στον Σωκράτη το κοκτέιλ των ναρκωτικών που τον έστειλαν στον άλλο κόσμο. Ο Terry Lee Christian, 35 ετών έδωσε στον Σωκράτη ένα μείγμα ηρωίνης, κοκαΐνης και φαιντανύλης (fentanyl) το οποίο είναι συνθετικό οπιοειδές που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας.

Εκείνος βέβαια δήλωσε πως δεν γνώριζε τι περιείχε το θανατηφόρο μείγμα, παρ’ όλα αυτά βρέθηκε το dna του στο πακέτο αλλά και από το στίγμα του κινητού του φάνηκε πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο του Σ.Κόκκαλη εκείνη την ημέρα.

Ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της κατάθεσης του… όπου και παραδέχτηκε ότι έδωσε τα ναρκωτικά στον Έλληνα γόνο έκανε χρήση του ευεργετικού Αμερικανικού νόμου που δίνει την δυνατότητα στον κατηγορούμενο να παραδεχτεί το έγκλημά του προκειμένου να εισπράξει μικρότερη ποινή. Έτσι ο Terry Lee Christian περιμένει να του ανακοινωθεί η τελική ποινή στις 17 Ιανουαρίου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/812079_ypothesi-sokrati-kokkali-junior-o-dolofonos-paradehthike

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα