Υπόθεση Σωκράτη Κόκκαλη junior: Παραδέχθηκε το έγκλημά του ο «ντίλερ» που τον οδήγησε στο θάνατο

13/10/19 | 0 | 0 | 100 εμφανίσεις

Ένοχος δήλωσε ο «δολοφόνος» του νεαρού επιχειρηματία, Terry Lee Christian, με σκοπό να έχει μειωμένη ποινή. 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ήρθε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς για ποινή 15 χρόνων. 

Παραδέχτηκε ότι αυτός χορήγησε στον Σωκράτη το κοκτέιλ των ναρκωτικών που τον έστειλαν στον άλλο κόσμο. Ο Terry Lee Christian, 35 ετών έδωσε στον Σωκράτη ένα μείγμα ηρωίνης, κοκαΐνης και φαιντανύλης (fentanyl) το οποίο είναι συνθετικό οπιοειδές που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας.

Εκείνος βέβαια δήλωσε πως δεν γνώριζε τι περιείχε το θανατηφόρο μείγμα, παρ’ όλα αυτά βρέθηκε το dna του στο πακέτο αλλά και από το στίγμα του κινητού του φάνηκε πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο του Σ.Κόκκαλη εκείνη την ημέρα.

Ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της κατάθεσης του… όπου και παραδέχτηκε ότι έδωσε τα ναρκωτικά στον Έλληνα γόνο έκανε χρήση του ευεργετικού Αμερικανικού νόμου που δίνει την δυνατότητα στον κατηγορούμενο να παραδεχτεί το έγκλημά του προκειμένου να εισπράξει μικρότερη ποινή. Έτσι ο Terry Lee Christian περιμένει να του ανακοινωθεί η τελική ποινή στις 17 Ιανουαρίου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/812079_ypothesi-sokrati-kokkali-junior-o-dolofonos-paradehthike

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    20/11/19 | (0 σχόλια)
    JACK SHENKER / THE NEW YORK TIMES 19.11.2019 : 13:38 Οι εθνικές εκλογές στη Βρετανία τον επόμενο μήνα, οι τέταρτες κατά σειράν μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα είναι μία δύσκολη στιγμή για ένα από τα παλαιότερα δημοκρατικά καθεστώτα του ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες