Τραγωδία στο Ν. Κόσμο: «Θέλω τον μπαμπά μου» φώναζε το παιδί -Εικόνες φρίκης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΣΟΚ

H μητέρα και το παιδί από την τραγωδία στον Νέο Κόσμο

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν μία γυναίκα πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και στην συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.

Το αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην συμβολή των οδών Προκοπίου Κατζαντώνη και Ποριώτη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Η 44χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε  χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς, επιτυχία.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η 44χρονη Κ.Τ. πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι της Ε.Σ., από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό την ώρα που ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της τραγικής αυτόχειρος, που είχε βγει από το σπίτι, επέστρεφε στο διαμέρισμα και αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα.

Σοκάρει η φωτογραφία με την μητέρα και το παιδί μετά την μοιραία πτώση από τον 5ο όροφο.Σοκάρει η φωτογραφία με την μητέρα και το παιδί μετά την μοιραία πτώση από τον 5ο όροφο.

Σοκ προκαλεί όσα περιέγραψε στους δημοσιογράφους μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία εκείνη γυρνούσε με τα παιδιά της στο σπίτι τους.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».

Οπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, το μητρικό ένστικτο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη…».

Αδιευκρίνιστα είναι ακόμη τα κίνητρα της γυναίκας. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι το κοριτσάκι της έπασχε από προβλήματα υγείας που έσπρωξαν την μητέρα στο «απονεννοημένο».

Τραγική φιγούρα ο πατέρας- Προσπάθησε να σώσει κόρη και γυναίκα αλλά δεν πρόλαβε

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι ο πατέρας, ο οποίος έφτασε στην πολυκατοικία λίγη ώρα πριν το μοιραίο συμβάν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό Δελτίο του Alpha, μόλις μία γυναίκα προσπαθούσε να μεταπείσει την μητέρα πριν βουτήξει στο κενό, ο σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του

Ο πατέρας αμέσως ανέβηκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου βρίσκονταν η γυναίκα του και το παιδί του στο μπαλκόνι, ωστόσο δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα είχε βάλει τον σύρτη στην πόρτα.

Ο άνδρας χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί, ωστόσο ο ίδιος δεν πρόλαβε.

Αυτήν την ώρα αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Νέου Κόσμου έχει οδηγηθεί για κατάθεση ο πατέρας του παιδιού.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας:

Το διαμέρισμα -με τα φυτά- από όπου η μητέρα έπεσε με το παιδί της.Το διαμέρισμα -με τα φυτά- από όπου η μητέρα έπεσε με το παιδί της.

Η τραγωδία σημειώθηκε στον Νέο ΚόσμοΗ τραγωδία σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο

Και συγκεκριμένα στην οδό Κατζαντώνη συμβολή με ΠοριώτηΚαι συγκεκριμένα στην οδό Κατζαντώνη συμβολή με Ποριώτη

Οι γείτονες είναι συγκλονισμένοι.Οι γείτονες είναι συγκλονισμένοι.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία.Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα