Το “Πράττω” του Κοτζιά δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Ο Συριζα απέρριψε τις υποψηφιότητές του.

12/6/19 | 1 | 0 | 354 εμφανίσεις

Το “Πράττω” του Νίκου Κοτζιά δεν θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές. Ο Συριζα απέρριψε τις προτάσεις του για συνεργασία/ Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται και τα εξής:

“Το ΠΡΑΤΤΩ δεν θα μετάσχει στις εκλογές της 7ηςΙουλίου. Καλούμε μέλη και στελέχη μας, φίλες και φίλους, συμμαχήτριες και συμμαχητές να ψηφίσουν στις εκλογές του Ιουλίου δημοκρατικά, πατριωτικά, προοδευτικά και αριστερά, σύμφωνα με τη συνείδησή τους.
Το ΠΡΑΤΤΩ από τις 17 Ιανουαρίου του 2019 διατύπωσε στον ΣΥΡΙΖΑ πρόταση συνεργασίας ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Πρόταση που δεν απαντήθηκε επί μήνες, παρά μόνο μετά από μια νέα συνάντηση στις 3.6.19. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ουσιαστικά όλες τις προτάσεις υποψηφιοτήτων του ΠΡΑΤΤΩ, σ’ αυτές ασφαλώς και δεν συμπεριλαμβανόταν ο Πρόεδρός του. Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην κοινή δράση και τις μάχες που έδωσαν οι δύο πλευρές τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Σε επιστολή της ΠΓ του ΠΡΑΤΤΩ προς την ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται η λύπη μας για τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε τον τελευταίο χρόνο από το κυβερνών κόμμα: ευλυγισία απέναντι σε «νεοαποκτηθέντες» συνεργαζόμενους, εχθρότητα απέναντί μας. Η αριστερά δεν είναι υπόθεση της μίας ή άλλης παρέας, που την μετατρέπει σε πρόβλημα. Οφείλει να είναι, και είναι, η λύση.
Το ΠΡΑΤΤΩ παραμένει πιστό στον στόχο ανασύνταξης των δυνάμεων μιας αντιδεξιάς πατριωτικής, προοδευτικής, αριστερής, σοσιαλιστικής συμπαράταξης. Συνεχίζει να εργάζεται για τη δημιουργία και συγκρότηση της μεγάλης αντινεοφιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης με δημοκρατισμό, ισότητα και σεβασμό σε κάθε γνώμη και άποψη. Ο λαός θα μας κρίνει και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει”.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν says:

  Κυριε Νικολαε ΚΟΤΖΙΑ και ΠΡΑΤΤΩ -ΠΡΑΤΤΩ το ΚΙΝΑΛ-ΚΙΔΗΣΟ-ΠΑΣΟΚ σας περιμενει με ανοιχτες αγκαλες για την δημιουργια της πλατειάς αντιδεξιας ,πατριωτικης (αυτο τι το επικαλειστε μετα την Συμφωνια των Πρεσπων),προοδευτικης ,αριστερης,σοσιαλιστικης και αντιΝεοφιλευθερης Δημοκρατικης Παραταξης ,”με καποιον Παπανδρεου αρχηγο”.
  Μετα τις εκλογες ομως τι θα απογινουν οι αλληκοκαταγγελιες σας με τον κ. Καμμενο;;;.

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

  16/2/20 | (0 σχόλια)
  protagon.gr Μακρυγιάννης και Διονύσιος Σολωμός και στο φόντο η Μάχη της Αλαμάνας σε πίνακα του Παναγιώτη Ζωγράφου |CreativeProtagon/Wikipedi Πηγή: Protagon.gr Λάκης Παπαστάθης 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 Το ’21 ήταν και ένας γλωσσικός αγώνας. Οι αγωνιστές που έγραψαν Απομνημονεύματα για τα συγκλονιστικά γεγονότα ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες