Την είπε στον Μακρόν ο Ερντογάν

8/12/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 159 εμφανίσεις

Την ανησυχία του για τα όσα εκτυλίσσονται στους ευρωπαϊκούς δρόμους εξέφρασε ο Ερντογάν. Αν και δήλωσε ότι η Άγκυρα είναι ενάντια στο «χάος που έχει προκληθεί από τα κίτρινα γιλέκα», ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για «δυσανάλογη χρήση βίας» από την αστυνομία.

«Από τα βίντεο προκύπτει ότι τα ευρωπαϊκά μαθήματα δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας περιορίζονται μόνο στις σχολικές αίθουσες» δήλωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι «οι σκηνές από τις διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων δείχνουν την αποτυχία της Ευρώπης σε επίπεδο δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας».

«Τα τείχη της Ευρώπης για την ασφάλεια και την ευημερία δεν διαταράσσονται από μετανάστες ή μουσουλμάνους, αλλά από τους Ευρωπαίους πολίτες» είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν και πρόσθεσε ότι «όσοι τροφοδότησαν τα αντιμεταναστευτικά συναισθήματα και την ισλαμοφοβία για χάρη του πολιτικού λαϊκισμού, τώρα πέφτουν στις δικές τους παγίδες».

slpress.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    22/5/19 | (0 σχόλια)
    Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλοςath.papandropoulos@euro2day.gr Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ και της Goldman Sachs ομολογεί με κυνισμό και ειλικρίνεια, γιατί στηρίζει την ευρωπαϊκή ακροδεξιά και τον ευρωσκεπτικισμό. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος. Δημοσιεύθηκε: 22 Μαΐου 2019 - 07:59  Από τις αρχές της 16ης ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας