Τα νταούλια ως φάρσα

11/7/19 | 1 | 0 | 229 εμφανίσεις

 

Είναι από τα κλισέ τα οποία διατηρούν ισχυρή δόση αλήθειας: Η χώρα έχει ανάγκη όχι μόνον από καλή κυβέρνηση, αλλά και από καλή αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ των απελθόντων υπουργών, που με θεσμική ψυχραιμία παρέδωσαν χθες τα χαρτοφυλάκιά τους, είναι μια εκδοχή καλής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνων των στελεχών που βιάζονται ήδη να ανασύρουν τα νταούλια της αγανάκτησης από τα υπόγεια του αντιμνημονιακού παρελθόντος είναι μια αντιπολίτευση εκτός θέματος. Η επιστροφή στο πεζοδρόμιο θα συνιστούσε για την αξιωματική αντιπολίτευση, που μέχρι προχθές εφάρμοζε μνημόνιο, επανάληψη της ιστορίας ως φάρσας.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Ο τόπος σίγουρα χρειάζεται αντιπολίτευση, σίγουρα όμως όχι την αντιπολίτευση των μπολσεβίκων τύπου Κατρούγκαλου, Φίλη, Σπίρτζη και το λοιπό σκυλολόι τους.

  Το πρωτοσέλιδο δε της Αυγής τις προάλλες με τίτλο “Βόρειος Κορέα”, όλα τα λεφτά. Μιλάμε τα νεο-κομμούνια πίνουν σκληρά ψυχοφάρμακα, όχι αστεία.

  Συνάδελφοι πήραν πριν λίγο μηνύματα με δονήσεις για το 112. Pilot λειτουργία προφανώς… μήπως μπορεί όμως το ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ο ΠΑΠΠΑΣ να μας εξηγήσει για ποιο λόγο λειτουργεί κάτι μέσα σε μερικές ημέρες (έστω και πιλοτικά) και ενώ έχει περάσει ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ; Ε;

  Μήπως διότι είναι ανίκανα τομάρια;

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

  16/11/19 | (2 σχόλια)
  Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδήλωση την ημέρα του Πολυτεχνείου, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, από τις 14.30-16.30 στο Αμφιθέατρο του Κεντρικού Κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής. Η εκδήλωση τελεί υπο την αιγίδα της Πρυτανείας του ΑΠΘ και της Κοσμητείας ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας