Τα νταούλια ως φάρσα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Είναι από τα κλισέ τα οποία διατηρούν ισχυρή δόση αλήθειας: Η χώρα έχει ανάγκη όχι μόνον από καλή κυβέρνηση, αλλά και από καλή αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ των απελθόντων υπουργών, που με θεσμική ψυχραιμία παρέδωσαν χθες τα χαρτοφυλάκιά τους, είναι μια εκδοχή καλής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνων των στελεχών που βιάζονται ήδη να ανασύρουν τα νταούλια της αγανάκτησης από τα υπόγεια του αντιμνημονιακού παρελθόντος είναι μια αντιπολίτευση εκτός θέματος. Η επιστροφή στο πεζοδρόμιο θα συνιστούσε για την αξιωματική αντιπολίτευση, που μέχρι προχθές εφάρμοζε μνημόνιο, επανάληψη της ιστορίας ως φάρσας.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο τόπος σίγουρα χρειάζεται αντιπολίτευση, σίγουρα όμως όχι την αντιπολίτευση των μπολσεβίκων τύπου Κατρούγκαλου, Φίλη, Σπίρτζη και το λοιπό σκυλολόι τους.

    Το πρωτοσέλιδο δε της Αυγής τις προάλλες με τίτλο “Βόρειος Κορέα”, όλα τα λεφτά. Μιλάμε τα νεο-κομμούνια πίνουν σκληρά ψυχοφάρμακα, όχι αστεία.

    Συνάδελφοι πήραν πριν λίγο μηνύματα με δονήσεις για το 112. Pilot λειτουργία προφανώς… μήπως μπορεί όμως το ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ο ΠΑΠΠΑΣ να μας εξηγήσει για ποιο λόγο λειτουργεί κάτι μέσα σε μερικές ημέρες (έστω και πιλοτικά) και ενώ έχει περάσει ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ; Ε;

    Μήπως διότι είναι ανίκανα τομάρια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα