Συνεχίζουν τα ίδια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ή, συνεχίζουν να μας δουλεύουν ή δεν έχουν καταλάβει τι υπέγραψαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Κουίκ και άλλα παιδιά του ancient regime χαίρονται γιατί στα Σκόπια έβαλαν πινακίδες στα αγάλματα για την προέλευση των απεικονιζομένων προσώπων .
Αυτό ήταν το πρόβλημα; Το ότι αναγνώρισαν στο γειτονικό λαό ως εθνότητα και γλώσσα Μακεδονική δεν τους λέει τίποτε;

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προφανως το προβλημα οσων υπεγραψαν και κυρωσαν την Συμφωνια των Πρεσπων ηταν αυτα τα μικρα δηλονοτι οι διευκρινιστικες πινακιδες στα αγαλματα και κατι αλλα μικροτερα, γιατι τις ανυπαρκτες ιστορικως εθνοτητα και γλωσσα ηθελαν απο τοτε που γεννηθηκαν να τις χαρισουν στο αθυρμα των Σκοπιανων εθνοτητων και επειδη αυτο ηταν δικαιο -κατ’αυτους- εγινε πραξη και το καταχαρηκαν .
    Παντως χωρις κοινωνικη κατακραυγη και σφυριγματα απο το ποπολο και κυριως απο τους Βορειοελλαδιτες, τολμουν να το επικοινωνουν κιολας, γιαυτο και ισχυριζομαστε πολλοι οτι θα υπαρξει οικονομικη ανακαμψη ,αλλα εταφη η εθνικη ανακαμψη μετα απο 40 χρονια κυριαρχιας ιδεολογικης των Αριστεροπροοδευτικων, που θεωρουν και την λεξη Εθνος σκοταδιστικη και αποβλητεα και απο το λεξιλογιο των νεων κυριως,που τωρα πια εχουν και το ιδιο επιθετο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα