Στράχε: Τον «τούμπαρε» η Ρωσίδα και τώρα… τον εγκατέλειψε η εντυπωσιακή σύζυγος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δε λέει να κοπάσει ο σάλος στην Αυστρία! Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης και στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της δεξιάς – ακροδεξιάς συγκυβέρνησης της χώρας, τώρα ήρθε η ώρα… να «κλείσει» και το σπίτι του!

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος αντικαγκελάριο Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε,  τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα εγκατέλειψε την Δευτέρα η -κατά πολύ νεότερη- εντυπωσιακή σύζυγος του, παίρνοντας μάλιστα μαζί της το βρέφος που απέκτησαν μαζί, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kronen Zeitung», η 31χρονη Φιλίππα Στράχε, εγκατέλειψε τη συζυγική εστία και μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της τον γιο τους Χέντρικ.

Το σκάνδαλο που προκλήθηκε μετά την δημοσιοποίηση βίντεο από το καλοκαίρι του 2017.  Σε αυτό  απεικονίζεται ο πρώην αντικαγκελάριος της Αυστρίας σε βίλα στην Ίμπιζα, να προσφέρει δημόσιες συμβάσεις σε πάμπλουτη Ρωσίδα έναντι πολιτικής υποστήριξης, εκτός από την πολιτική κρίση στη χώρα, προκάλεσε και… κρίση στο γάμο του ακροδεξιού πολιτικού.

Ο ακροδεξιός πρώην ηγέτης του «Κόμματος των Ελευθέρων» είχε εκφράσει την ελπίδα η σύζυγός του θα τον συγχωρήσει, όπως και πολίτες της Αυστρίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2016.

https://www.instagram.com/p/Boo8iCuhade

 

Η Φιλίππα στην πρώτη της συνέντευξή λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο, δήλωνε στην αυστριακή εφημερίδα «Heute»:

«Είμαι σε κατάσταση σοκ και πρέπει να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Πρέπει και θέλω να είμαι δυνατή για το μωρό μου. Αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη» είπε η 31χρονη.

«Ο σύζυγός μου έκανε λάθος! Πρέπει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει με τις άσχημες συνέπειες… Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή που απλώς μας κάνουν πιο δυνατούς»,συμπλήρωσε η Φιλίππα Στράχε.

https://www.instagram.com/p/BedmrtBAmd2

pronews.gt
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα