Σκόπια: Συνελήφθησαν γιατί φώναζαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

9/9/19 | 0 | 0 | 141 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνελήφθησαν για την προβολή του ήλιου της Βεργίνας (οι Σκοπιανοί τον λένε ‘ ήλιο του Κούτλες’- τουρκική ονομασία της Βεργίνας…)

Σήμερα τα Σκόπια γιορτάζουν την Ανεξαρτησία τους από την γιουγκοσλαβική ομπρέλα.  Έχουν την 28η επέτειο τους.

Άξιο παρατήρησης στα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων

Σε όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, έχουν παραποιηθεί οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου της χώρας, οι οποίοι ανέφεραν για την επέτειο της Βόρειας Μακεδονίας και μεταφέρθηκε από τα κανάλια ως «επέτειος  της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», σβήνοντας εντελώς το «Βόρεια», τόσο στο κανάλι Σίτελ, στο κανάλι 5, στο κανάλι Άλφα, στο κανάλι Τέλμα κ.ο.κ.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η τηλεόραση Άλφα (alfa.mk) των Σκοπίων, κάτοικοι του χωριού Βολίνο του Δήμου Ντέμπρτσα, έκαναν διαδήλωση την ημέρα της ανεξαρτησίας  φωνάζοντας συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κυματίζοντας σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει το συμβάν ως «δράμα» που εξελίχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Οχρίδας, στο οποίο οδηγήθηκαν οι περισσότεροι των διαμαρτυρομένων για τον όρο «Βόρεια Μακεδονία».

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    7/12/19 | (5 σχόλια)
    Τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του απο ένα ανύπαρκτο, επι της ουσίας, ιδιοτελές, ομφαλοσκοπικό, φοβικό, ανίκανο ( σ αυτό φταίει και ο λαός με τις επιλογές του στη βουλή) πολιτικό και οικονομικό σύστημα, ο κόσμος του διαδικτύου, την εκδηλώνει ως ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας