Πρώην αστυνομικός διευθυντής Μυτιλήνης: Δεν ελέγχονται υγειονομικά όσοι μπαίνουν στο νησί

1/10/19 | 0 | 0 | 96 εμφανίσεις

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ
Πρώην αστυνομικός διευθυντής Μυτιλήνης: Δεν ελέγχονται υγειονομικά όσοι μπαίνουν στο νησί
Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μυτιλήνης Παναγιώτης Βαλέσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία στο νησί.

Όπως αναφέρει οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που μπαίνουν στο νησί και οι περισσότεροι καταλήγουν στη Μόρια, δεν ελέγχονται υγειονομικά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 9,43» ο πρώην Αστυνομικος διευθυντής Παναγιώτης Βάλεσης ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αυτή την ώρα το νησί απειλείται από μια υγειονομική βόμβα.
Σε ένα κολαστήριο που στοιβάζονται 13.000 άνθρωποι δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός για τα λύματα ενώ καθημερινά δεν μπορούν να ελεγχθούν υγειονομικά οι πρόσφυγες επειδή έχουν αποχωρήσει οι γιατροί.
Όποιοι μπαίνουν στο νησί δεν ελέγχονται υγειονομικά και από το 2015 έχουν αυξηθεί τα διάφορα νοσήματα».
Τεταμένη η κατάσταση στον καταυλισμό των μεταναστών στη Μόρια
Την ίδια στιγμή η κατάσταση στον καταυλισμό των προσφύγων στη Μόρια, αν και επέστρεψε η ηρεμία, παραμένει κρίσιμη, καθώς υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια μετά και την τραγωδία της Κυριακής όταν μία γυναίκα έχασε τη ζωή της.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/mytilini-den-eleghontai-ygeionomika-oi-prosfyges

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/20 | (0 σχόλια)
     euro2day.gr/Financial Times Του Andrew Edgecliffe-Johnson Η ατζέντα του Νταβός για έναν δίκαιο καπιταλισμό αγνοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά των εργαζομένων. Γιατί τα στελέχη πρέπει να «ακούνε» τους υπαλλήλους. Η σημασία της επένδυσης στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Δημοσιεύθηκε: 25 ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες