Προβληματισμός για Αναστασιάδη στην Εθνική ποδοσφαίρου – Η επόμενη μέρα του «εμφυλίου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η ήττα από την Αρμενία ήταν το μικρότερο κακό για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς το… τρίτο ημίχρονο έφερε «βόμβες» με αιχμές από ποδοσφαιριστές κατά του Αγγελου Αναστασιάδη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου αναφέρουν πως μαζί με τον Στέλιο Μανωλά, έδωσαν τελεσίγραφο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, πως δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν, με τον Αναστασιάδη στο τιμόνι της Εθνικής.

Οι «παλιοί» της Εθνικής Ελλάδας τον θεωρούν υπεύθυνο για την εικόνα στα τελευταία δύο παιχνίδια των προκριματικών του Euro, με Ιταλία και Αρμενία. Δύο ματς που την απομακρύνουν από την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η γιούχα του κόσμου έφερε προβληματισμό στην Εθνική
Η κριτική που του έκανε ο Παπασταθόπουλος, έφερε και αντιδράσεις, καθώς τόσο ο Αναστασιάδης, όσο και ο Αγγελος Μπασινάς, είπαν πως δεν έχει θέση στην ομάδα, μετά τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος γιούχαρε έντονα τους παίκτες και τον προπονητή για την εικόνα και την ήττα στο παιχνίδι, με αρκετά μέλη της ΕΠΟ που ήταν στην κερκίδα, να φέρονται να έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους, αλλά και τις αμφιβολίες τους για το αν ο Αναστασιάδης πρέπει να συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε εξελίξεις άμεσα, αφού η κριτική που δέχεται πρωτίστως ο προπονητής (από παίκτες, παράγοντες και ΜΜΕ), είναι πολύ έντονη. Ο ίδιος όμως στις δηλώσεις του, είπε πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει, όμως αδυνατούσε να εξηγήσει την εικόνα της ομάδας, που έχασε για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα