Πενταρόφσκι: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα εφαρμοσθεί και εάν αλλάξει η κυβέρνηση

20/4/19 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 71 εμφανίσεις

 

Ο Στέβο Πενταρόφσκι, υποψήφιος για την προεδρία που υποστηρίχθηκε από το SDSM και τοDUI, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι είναι πεπεισμένος ότι η Συνθήκη των Πρεσπών θα εφαρμοσθεί ακόμη και σε περίπτωση αλλαγής εξουσίας στην Βόρεια Μακεδονία.

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η αντιπολίτευση επανειλημμένα είπε, ότι θα μπορούσε να πετύχει μια καλύτερη συμφωνία- δεν ξέρω πώς, ίσως, με ένα …θαύμα- να επιτύχει μια καλύτερη συμφωνία για τα εθνικά μας συμφέροντα. Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο μια πολιτική ρητορική, όταν έρθουν στην εξουσία θα ξεχάσουν αυτά που είπαν κατά την προεκλογική περίοδο», τόνισε ο Πενταρόφσκι.

Ερωτηθείς εάν η εφαρμογή της Συμφωνίας διασφαλίστηκε σε περίπτωση αλλαγής της κυβέρνησης, απάντησε καταφατικά, σημειώνει η σκοπιανή express.

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας