Ο υπουργός Άμυνας Χ. Ακάρ και οι Αρχηγοί των Επιτελείων στα σύνορα με τη Συρία

3/2/20 | 0 | 0 | 89 εμφανίσεις

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην περιφέρεια Ιντλίμπ, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο πέντε Τούρκων στρατιωτών και ενός πολίτη, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, συνοδευόμενος απο τους αρχηγούς των Επιτελείων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, κινείται προς τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Προηγήθηκε σύσκεψη ανωτάτου επιπέδου στο Υπουργείο Άμυνας, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα και έγινε εκτίμηση καταστάσεως.

Σημειώνεται ότι ο Χουλουσί Ακάρ, που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ερντογάν στην επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία, που αρχίζει σήμερα, δεν ακολούθησε την αποστολή και μετέβη στα σύνορα, για να σηματοδοτήσει την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης μεγάλης κλίμακος στην περιφέρεια Ιντλίμπ.

Επίσης, να ληφθεί υπ’ όψιν ότι χθες ανακοινώθηκε παροχή δωρεάν στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών Τουρκίας, δηλαδή περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

infognomonpolitics.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 


Το σχόλιο της ημέρας

    30/3/20 | (3 σχόλια)
    Η κυβέρνηση με διαρροή ειδήσεων ετοιμάζει τον κόσμο για μειώσεις. Είναι κάτι που το περιμέναμε. Αυτήν την φορά αν γίνει οτιδήποτε θα πρέπει να αρχίσει απο το μισθό του πρωθυπουργού, των υπουργών, των κρατικών στελεχών, των βουλευτών των κομμάτων, και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας