Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης του -Οργιάζουν οι φήμες απόλυσής του

24/9/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 112 εμφανίσεις
ΡΟΝΤ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ

Με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Ροντ Ροζενστάιν θα συναντηθεί την Πέμπτη, στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Ο πρόεδρος και ο υφυπουργός «είχαν μια μακρά συνομιλία», κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν «στα πρόσφατα άρθρα του Τύπου», εξήγησε η εκπρόσωπος.

Λόγω της παρουσίας του Τραμπ στη Νέα Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, οι δύο άντρες θα συναντηθούν την Πέμπτη, όταν ο πρόεδρος επιστρέψει στην Ουάσινγκτον, πρόσθεσε.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι ο Ροζενστάιν θα παραιτηθεί ή θα απολυθεί, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times που υποστήριζε ότι πρότεινε άλλα μέλη της κυβέρνησης να επικαλεστούν ένα άρθρο του συντάγματος για να απομακρύνουν τον Τραμπ από τα καθήκοντά του ως ανίκανο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Πηγή:  iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας