Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ

15/3/19 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 309 εμφανίσεις

“Ναι και καλά να τιμωρηθεί γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας… Να του χορηγηθεί εύφημος μνεία για το φρόνημά του. Έτσι λειτουργούν οι Ειδικές Δυνάμεις. Εκτιμώ και πιστεύω ότι δεν θα γίνει το απονενοημένο διάβημα για την εκδίωξή του από τις υπερήφανες Δυνάμεις Καταδρομών. Ο λεβέντης σφακιανός καταδρομέας αλεξιπτωτιστής Μπούχλης Εμμανουήλ.

Φραγκούλης Φράγκος
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.”

Category: Ειδησεις

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Ελατος says:

    Είναι στρατιωτική παράδοση και άγραφος νόμος στην στρατιωτική δεοντολογία η βαθύτερη αξία της χρήσεως του συνδυασμού των δύο ρημάτων «Τιμωρώ και Επαινώ» σε μια γενναία πράξη του στρατιωτικού είτε σε πολεμική περίοδο είτε σε ειρηνική η οποία έχει θετικότατο αποτέλεσμα.Π.χ Ενέργεια τχη Ιωάννου Βελλισαρίου στη μάχη του Μπιζανίου που είχε ως αποτέλεσμα την Παράδοση των Ιωαννίνων. Στη σημερινή κατάσταση με την συμφωνία των Πρεσπών κατά την οποία ο Απανταχού Ελληνισμός βρίσκεται σε αναστάτωση ο Κρητικός αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης με το τελευταίο του άλμα στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών ένοιωσε βαθειά μέσα του την ανιδιοτελή ανάγκη να τραγουδήσει το «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου Χώρα» έδωσε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες να πλημμυρίσουν από υπερηφάνεια και να αγωνισθούν κατά οποιασδήποτε παραχώρησης των οσίων και ιερών της Πατρίδος μας. Χρειαζόταν και τον έπαινο μαζί με την Τιμωρία. Μπράβο Παληκάρι μου. Έρρωσθε Συνέλληνες. Υπάρχει Ελπίδα. Μην πτοείσθε.

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    22/5/19 | (0 σχόλια)
    Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλοςath.papandropoulos@euro2day.gr Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ και της Goldman Sachs ομολογεί με κυνισμό και ειλικρίνεια, γιατί στηρίζει την ευρωπαϊκή ακροδεξιά και τον ευρωσκεπτικισμό. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος. Δημοσιεύθηκε: 22 Μαΐου 2019 - 07:59  Από τις αρχές της 16ης ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας