Ο πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί τους δύο Ελληνες αξιωματικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα βρεθεί το απόγευμα στην Αδριανούπολη και θα επισκεφθεί τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι.

Μετά το ευρωβουλευτή της ΝΔ και ο Νίκος Βούτσης θα δει και θα συνομιλήσει με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την Τουρκία από τις αρχές Μαρτίου με αίτημα την άμεση αποφυλάκισή τους.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μηπως συνιστα υπερβολη η επισκεψη του τριτου τη ταξει πολιτειακου παραγοντος – και σημειωτεον ανπληρωτου εν απουσια του Προεδρου της Δημοκρατιας- Προεδρου της Βουλης κ. Βουτση, σε δυο στελεχη των Ενοπλων Δυναμεων στις φυλακες της αλλοτε Ελληνορθοδοξης Ανδριανουπολεως,επαγγελματικα στελεχη ,τα οποια και ηθικο και ψυχικη και σωματικη αντοχη εχουν και εδιδαχθησαν να εχουν ,γιατι οταν προετοιμαζεσαι και για πολεμο δεν αποκλειεις και την αιχμαλωσια, που σε καθε πολεμικη εμπλοκη κεκηκρυγμενη,η, ακηρυκτο,- οπως συμβαινει με την Τουρκια εδω και 44 χρονια- δεν θεωρειται απιθανη, εκτος αν τους αποφυλακισει και ”τους παρει και μαζι του” κατα την επιστροφη του , κατι και που δεν αποκλειεται. Αλλοιως ”παραξοδευεται” πολιτικο και διπλωματικο κεφαλαιο, κατα πως θ’αλεγε και ο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα