Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ προτείνει να ανταλλάξουν λιμένες η Βουλγαρία και η Ελλάδα

12/11/19 | 1 | 0 | 380 εμφανίσεις

Η Βουλγαρία και η Ελλάδα πρέπει μα μοιράζουν τους πόρους τους για να χρησιμοποιήσουν τη Μαύρη Θάλασσα και τον Δούναβη και εμείς το Αιγαίο, είπε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.
Μιλώντας στους πρεσβευτές της Ελλάδας και των ΗΠΑ στη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τόνισε ότι θα συζητηθεί η δυνατότητα κατασκευής δρόμου μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ντιμίτροφγκραντ για τη σύνδεση της Μαύρης Θάλασσας και του Αιγαίου. Ας ανταλλάξουμε από ένα λιμάνι δωρεάν.
Η Ελλάδα θα έχει τη Μαύρη Θάλασσα και θα έχουμε το Αιγαίο και μάλιστα χωρίς πολέμους, με βάση μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία, εξήγησε ο Μπορίσοφ. Τον Οκτώβριο, κατά την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρότεινε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

http://bnr.bg/

infognomon.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Σ.Α.Ν says:

    Και μαυτο -που ειναι και λειψο σαν ειδηση-τι εχει να πει ο ποιητης -κ. ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ;;;.
    Τα λιμανια ΘΑ -αν και ποτε- κατασκευασθουν με χρηματα κυριως της Ευρωπαικης Ενωσεως και θα ευρισκονται στον ενιαιο χωρο της Ευρωπαικης Ενωσεως και παντως δεν κινδυνευουμε πια απο τους ”αιμοσταγεις” κατα το παρελθον Βουλγαρους , αλλα ”θα μας τρωει το σαρακι” απο την χωρα , που μετα την Σ.τ.Π την λενε Βορεια Μακεδονια με βούλα και υπογραφη του κ. Κοτζια , -που τον παρεστεκαν οι κ.κ. Τσιπρας και Καμμενος- και αν ακομη την ”βαλουν ” και αυτην στην Ευρωπαικη Ενωση.
    Αυτη θα ειναι συνεχως η λαχταρα του Ρωμηου , καθως εγραψε για την Μακεδονια ο Κωστης Παλαμας.

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας