Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

28/1/19 | 2 | 0 | 1,317 εμφανίσεις

Ο νέος υπουργός άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,έδωσε δείγμα γραφής σήμερα. Προφανώς, κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση, απαγόρευσε εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στο Πολεμικό Μουσείο για τη Μακεδονία.
Την εκδήλωση οργάνωναν οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας και επρόκειτο να μιλήσουν ο συγγραφέας Γιώργος Ρωμανός και ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου.
Η σχετική άδεια δόθηκε πριν τα Χριστούγεννα. Ενώ όλα ήσαν έτοιμα, τηλεφώνησε σήμερα στον εκ των διοργανωτών κ. Ροζή ο κ. Κοροδήμος, εκ μέρους του Πολεμικού Μουσείου και του ανακοίνωσε την απαγόρευση της εκδήλωσης.
Επικαλέστηκε, μάλιστα, και το άρθρο 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία δεν έχει τεθεί, ακόμη, σε ισχύ.
Το άρθρο αυτό απαγορεύει την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Ακόμη και ιδιωτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μιλούν κατά το δοκούν για τη γειτονική χώρα, το όνομα και τον πληθυσμό της.

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Mariana kara says:

  Ε ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ…..ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΣ…

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Για έναν υπουργικό θώκο; Κρίμα, Βαγγέλη…

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

  21/9/19 | (0 σχόλια)
  Δημήτρης Ευθυμάκης 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 13:05 protagon.gr Πέρασε απαρατήρητο, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όντως είπε στη ΔΕΘ ότι όνειρό τους δεν είναι η ισότητα των ευκαιριών αλλά η ισότητα του... αποτελέσματος. Σπάνια ένα μεγάλο κόμμα της ευρωπαϊκής ηπείρου ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας