Οσμή σκανδάλου πίσω από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας «βλέπει» ο Αυγενάκης

21/9/19 | 0 | 0 | 99 εμφανίσεις

Στέλνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ορκωτούς λογιστές, καθώς το κόστος εκτινάχθηκε από τα 2,5 στα… 6,5 εκατ. ευρώ

Ορκωτούς λογιστές αναμένεται να στείλει στην πόλη της Πάτρας ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να ελέγξουν από οντά όλες τις υπέρογκες όπως όλα δείχνουν δαπάνες που αφορούν τη διοργάνωση των δεύτερων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που διοργανώθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 31 Αυγούστου 2019 στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες, οι περισσότερες από τις απευθείας αναθέσεις της προηγούμενης Οργανωτικής Επιτροπής χρήζουν εκ των πραγμάτων δικαστικής διερεύνησης. Για έναν και μόνο απλούστατο λόγο. Ότι προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην ώρα τους, δεν διενεργήθηκε… ούτε ένας σχετικός διαγωνισμός όπως προβλεπόταν αρχικά, με αποτέλεσμα ο αρχικός προϋπολογισμός των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ να εκτιναχθεί στα… 6,5 εκατομμύρια ευρώ! Για την κυβέρνηση, αυτό από μόνο του συνιστά σκάνδαλο.

Οσμή σκανδάλου πίσω από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας «βλέπει» ο Αυγενάκης

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    13/11/19 | (2 σχόλια)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ 10.11.2019 : 21:06 "Καθημερινή" Ανερμήνευτη, σωστό αίνιγμα, η παθητικότητά μας των σημερινών Ελληνώνυμων για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, στο (ακόμα ή περίπου) κοινό μας σπίτι. Θυμίζω: Επίσημη «Ανεξάρτητη Αρχή» ανακοινώνει ότι «μεγάλη μερίδα» παιδιών (δεν λέει αριθμό ούτε ποσοστό) ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας