Οι γκρίζοι λύκοι αλληλοκαρφώνονται – Ηγετικό στέλεχος καταγγέλει τον ηγέτη του ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ως πράκτορα της ΜΙΤ και του βαθέος κράτους

23/4/19 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 91 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιασάρ Οκουγιάν είχε δηλώσει το 2017 ότι ο ιστορικός “ηγέτης” του κινήματος των Γκρίζων Λύκων, Αρπαρσλάν Τουρκές, του είχε πει: Από πού μας βγήκε ο Μπαχτσελί. Αυτός είναι άνθρωπός της ΜΙΤ, απομάκρυνέ τον από το κίνημα”
Τα προβλήματα μετά την ήττα σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Άδανα, Μερσίνα και Αττάλεια στο συνασπισμό ΑΚΡ-ΜΗΡ και ειδικά στο εσωτερικό του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ, διωγκόθηκαν μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην κωμόπολη Τσιουμπούκ της Άγκυρας.
Αποκορύφωμα των αντιδράσεων είναι οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο Γιασάρ Οκουγιάν, ηγετικό στέλεχος της νεολαίας των Γκρίζων Λύκων, την αιματηρή περίοδο του ιδιότυπου εμφυλίου που είχε ξεσπάσει στην Τουρκία μεταξύ αριστερών και παρακρατικών του βαθέος κράτους, δηλαδή των γκρίζων λύκων, πριν την επιβολή της χούντας του Εβρέν, την 12η Σεπτμεβρίου 1980″.
Ο Γιασάρ Οκουγιάν, αναφερόμενος στο παρελθόν του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είπε:
“Πριν το πραξικόπημα του Κενάν Εβρέν, της 12ης Σεπτεμβρίου 1980, ήταν στην υπηρεσία του κράτους, και σήμερα συνεχίζει να είναι σε υπηρεσία… Τον καλώ να παραδεχτεί ότι τότε τον έπιασαν να μεταφέρει όπλα και πυρομαχικά. Πες μας για ποιον λόγο δεν σε κάλεσαν ούτε για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα για την υπόθεση αυτή“.
Σημειώνεται ότι τη δήλωση αυτήν την έκανε ο Οκουγιάν, θέλοντας να δείξει ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα του εκτελούν μέχρι σήμερα εντολές του βαθέος κράτους, όπως έγινε με την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου, στην οποία συμμετείχαν στελέχη του ΜΗΡ, που ήταν εν υπηρεσία!!!

https://www.artigercek.com/haberler/eski-mhp-li-yasar-okuyan-dan-bahceli-ye-12-eylul-oncesinde-de-gorevliydi-bugun-de

infognomon

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας