Μεταφορά Ασάνζ στο δικαστήριο με συνθήματα:«Η ελευθερία σου είναι ελευθερία μας»

14/1/20 | 0 | 0 | 105 εμφανίσεις

μεταφορά

Ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία, στο Ουεστμίνστερ, για την υπόθεση έκδοσης του ιδρυτή των WikileaksΤζούλιαν  Ασάνζ, στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Τζούλιαν Ασάνζ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για κατασκοπεία, ενώ προσπαθεί να εμποδίσει την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο δικαστήριο από τις φυλακές Μπέλμαρς στα προάστια του Λονδίνου.

Κατά τη μεταγωγή του με βαν, επικράτησε σκηνικό υποστήριξης στο πρόσωπό του, με συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Ασάνζ.

3.201 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Μείνε δυνατόςείμαστε εδώ για σένα, θυμήσου το», τα λόγια που ήχησαν ενώ ο Ασάνζ βρισκόταν στο όχημα και περίμενε να μεταφερθεί.

«Θα ελευθερωθείς», φώναζε ακόμη το πλήθος ενώ ζήτησε από τον ιδρυτή των Wikileaks να μιλήσει. Εκείνος έκανε νόημα πως δεν ακούει, έδειξε όμως τη χειρονομία της ειρήνης.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/20 | (0 σχόλια)
     euro2day.gr/Financial Times Του Andrew Edgecliffe-Johnson Η ατζέντα του Νταβός για έναν δίκαιο καπιταλισμό αγνοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά των εργαζομένων. Γιατί τα στελέχη πρέπει να «ακούνε» τους υπαλλήλους. Η σημασία της επένδυσης στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Δημοσιεύθηκε: 25 ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες