Μετά παρρησίας. Για την ιστορία και την αλήθεια.

5/10/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 358 εμφανίσεις

Το βιβλίο του πρώην προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (Κύπρος) και πρώην ευρωβουλευτή Γιαννάκη Μάτση: “Μετά παρρησίας. Για την ιστορία και την αλήθεια” θα παρουσιαστεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 7μμ στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Οδού Χηλής”.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Χαραλάμπους και ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.

Θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Μιλτιάδης, ο πρόεδρος του Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού Σωτήρης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος Αλέξανδρος Μούστρας και η Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Βορείου Ελλάδος Βάσω Ιωσηφίδου.

Συντονίζει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας Κώστας Σταματάρης.

Ο Γιαννάκης Μάτσης είναι αδελφός του ήρωα και αγωνιστή της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση ενώ συμμετείχε και ο ίδιος στον αγώνα απελευθέρωσης του νησιού.

Στο βιβλίο διηγείται τις εμπειρίες του απο τη συμμετοχή του στην ΕΟΚΑ και την πολιτική και κοινωνική του δράση.

 

 

Category: Εκδηλώσεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/5/19 | (6 σχόλια)
    Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας