Λονδίνο: 36χρονη, ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, πέθανε στο σπίτι της -Πήγαν νοσοκόμοι, της είπαν δεν ήταν προτεραιότητα..

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ
.
ΚΟΣΜΟΣ26|03|2020 | 09:30


Η Κέιλα Γουίλιαμς θεωρείτο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, πέθανε στο σπίτι της /Guardian
Ελένη Κυριακίδου
Μια μητέρα τριών παιδιών, 36 ετών, ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, πέθανε στο διαμέρισμά της στο νότιο Λονδίνο, ώρες αφού παραϊατρικό προσωπικό την επισκέφθηκε και της είπε ότι δεν αποτελούσε προτεραιότητα.

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, η Κέιλα Γουίλιαμς πέθανε το Σάββατο μία μέρα αφού ο σύζυγός της κάλεσε το 999 (ο αριθμός έκτακτης ανάγκης της Βρετανίας). Μιλώντας στον Guardian, o Φάμπιαν Γουίλιαμς εξήγησε ότι η σύζυγός του υπέφερε από βήχα, υψηλό πυρετό, έντονο πόνο στο στήθος και πόνους στο στομάχι.  σαν την 36χρονη ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Κάλεσα το 999 επειδή η σύζυγός μου είχε δύσπνοια και έκανε εμετό και είχε πόνους στο στομάχι της. Καθώς μιλούσα μαζί τους χειροτέρευε και μου είπαν να τη βάλω στο πάτωμα και να είναι επίπεδο το σώμα της, εξήγησε ο Γουίλιαμς. Όταν έφτασε παραϊτρική βοήθεια και πέρασε από τεστ τη σύζυγό του, του είπαν ότι «το νοσοκομείο δεν θα την δεχθεί, δεν είναι προτεραιότητα».

Ωστόσο η κατάσταση της υγείαςς της Κέιλα επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα, και ο σύζυγός της την βρήκε νεκρή. Νωρίτερα, ο ίδιος την είχε βοηθήσει να φάει και την είχε ταϊσει σούπα.

«Ήταν ήδη νεκρή. Την έβαλα στο έδαφος –γιατί αυτό μου είπαν να κάνω πριν – και τηλεφώνησα στο 999 και μου είπαν να βάλω το χέρι μου στο στήθος της και να το πιέσω», δήλωσε ο σύζυγος της 36χρονης.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου που έφτασε λίγο αργότερα έδωσε μάχη να επαναφέρει τη γυναίκα, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, στάθηκε στην πόρρα και δεν έμπαινε στο σπίτι.

Όπως προκύπτει, η σορός της 36χρονης του απομακρύνθηκε από το σπίτι με βάση το πρωτόκολλο για θανάτους από μολυσματικές ασθένειες. Έβαλαν ολόσωμες ιατροδικαστικές φόρμες, με μάσκες, γάντια και είχαν καλυμμένα τα πόδια τους, όπως εξήγησε ο σύζυγος της 36χρονης. «Έκτοτε δεν έχω μάθει τίποτα. Με άφησαν εδώ και μου είπαν ότι πρέπει να απομονωθώ. Δεν μου είπαν τίποτα άλλο. Είμαι διαβητικός Παίρνω ινσουλίνη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υποτίθεται ότι πρέπει να απομονωθώ. Κανένας δεν ανέφερε ότι το σώμα της πέρασε από τεστ  ή κάτι», δήλωσε.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-londino-36hroni-ypopto-kroysma-pethane

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα