Καμμένος: Η κατάθεσή μου για τις βίζες του ΥΠΕΞ ήταν η αρχή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κατάθεση που έδωσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Πάνος Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος προσέρχεται στην Εισαγγελία Διαφθοράς
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς.

Ο Πάνος Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος έκανε και δηλώσεις στα ΜΜΕ
Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ο Πάνος Καμμένος
Εδωσε κατάθεση για τις καταγγελίες για τις παρανομίες με τις βίζες του ΥΠΕΞ
Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί στη Βουλή, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε, ας πάει στη Βουλή».

Ο Πάνος Καμμένος
Ο πρώην υπουργός Αμυνας ήταν ο πρώτος μάρτυρας
Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την εισαγγελία να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προτείνει σειρά μαρτύρων στην εισαγγελία για να καταθέσουν, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kammenos-katathesi-bizes-itan-toy-ypex-itan-i-arhi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα