Θρίλερ κατασκοπείας στη Ρωσία

24/9/19 | 0 | 0 | 101 εμφανίσεις

Τα μέλη της οικογένειας του πρώην συνεργάτη του Κρεμλίνου Ολεγκ Σμολενκόφ, τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως κατάσκοπο της CIA, αναζητούνται ως αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με την βάση δεδομένων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, πρόκειται για την Αντονίνα Σμολενκόβα, γεννηθείσα το 1984 και τα παιδιά της (δύο κοριτσάκια δύο και επτά ετών και ένα αγόρι 13 ετών). Όλοι τους είχαν εξαφανισθεί κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Μαυροβούνιο το καλοκαίρι του 2017.

Νωρίτερα, τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα την βάση δεδομένων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, μετέδωσαν ότι ο Όλεγκ Σμολενκόφ, πρώην συνεργάτης της Διοίκησης του Ρώσου προέδρου τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως κατάσκοπο της CIA, θεωρείται αγνοούμενος και ως εκ τούτου αναζητείται.

Από

Militaire News

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    17/10/19 | (0 σχόλια)
    Του Κώστα Πύρζα* Αναδύονται και σήμερα μνήμες από εκεί, από τις μύχιες γωνιές όπου φυλάγεις τα σα εκ των σων.  Από εκεί όπου κάποιες λευκές νύχτες σε πάνε στο βιβλιοπωλείο για να αναθυμηθείς και να περιδιαβείς  χώρους που αγάπησες, ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες