Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του europost.gr, είναι θέμα ολίγων ωρών η σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ των δυο κτηνανθρώπων, που έλιωσαν το περασμένα Σάββατο με το αυτοκίνητό τους τα κόκαλα μιας 77χρονης αθώας γυναίκας, επειδή δεν τους άφησε να της αρπάξουν από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Το δραματικό αυτό γεγονός έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ, γιατί αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα δεν αξίζει ούτε την τιμή μιας ευτελούς αλυσίδας!Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας δεν προέκυψε από την βιασύνη των δυο ληστών να αποδράσουν από την πόρτα του κήπου της, αλλά ήταν επιλογή τους και αποτέλεσμα μιας έκρηξης βίας από μέρους τους, όταν η ανθρώπινη αντίσταση της άτυχης γυναίκας τους έκανε να αφρίσουν από λύσσα!

Ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, κατέγραψε στις κάμερές της το αυτοκίνητο και έστειλε φωτογραφίες και βίντεο στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς και άλλα στοιχεία, που άνοιξαν τον δρόμο για τον εντοπισμό των δυο εγκληματιών δολοφόνων.

Πρόκειται για δυο σεσημασμένους κακοποιούς Ρομά, εκ των οποίων ο ένας έχει ιδιαίτερα βίαιο παρελθόν, αλλά εξαιτίας της ελαστικότητας των νόμων εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να στοχεύει σε υποψήφια θύματά του, περιφρονώντας το ύψιστο αγαθό, που είναι η ανθρώπινη ζωή, προκειμένου να αφαιρέσει από μια ανυπεράσπιστη γυναίκα μια αλυσίδα, που δεν άξιζε περισσότερο από 100 έως 150 ευρώ!

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο europost.gr ότι η ζωή τους έχει γίνει μαρτύριο από τις καθημερινές επιθέσεις κακοποιών Ρομά, που προέρχονται από καταυλισμούς της περιοχής και δρούν ανεξέλεγκτα, με το Αστυνομικό Τμήμα της Κινέτας – Αγίων Θεοδώρων να έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια και να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

https://europost.gr/thema-oron-i-syllipsi-apo-tin-el-as-ton-dyo-ktinon-poy-eliosan-me-to-ich-toys-ta-kokala-tis-77chronis-gynaikas-gia-mia-alysida-stoys-agioys-theodoroys/