Η Τυνησία απαντά στον Ερντογάν και απορρίπτει τα περί ‘οθωμανικών’ συμμαχιών

8/1/20 | 0 | 0 | 187 εμφανίσεις

Ιανουάριος 6, 2019. 21:10

Η Τυνησία εξέφρασε σαφώς τη θέση της απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Ερντογάν σχετικά με την ύπαρξη τυνησιακής- τουρκικής συμμαχίας σε σχέση με την εισβολή στη Λιβύη, τόνισε ο πρόεδρος της Τυνησίας, Καΐς Σαΐντ δηλώνοντας ότι η Τυνησία δεν θα δεχθεί να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε συμμαχίες και αρνείται να ενταχθεί σε οποιοδήποτε σχεδιασμό.

Ο Σαΐντ  επεσήμανε ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί ποτέ να γίνει μέλος οποιασδήποτε συμμαχίας ή ομάδας και δεν θα δεχθεί την εκμετάλλευση οποιασδήποτε ίντσας της επικράτειάς της, από τις απαιτήσεις  του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν που επιδιώκει να ωθήσει την Τυνησία να εμπλακεί στην κρίση της Λιβύης.

Ο πρόεδρος της Τυνησίας είπε ότι ψευδείς ισχυρισμοί ακολούθησαν  την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου που συκοφαντούσαν τη στάση του έναντι του Ερντογάν, σύμφωνα με το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

alghad.tv

Α.Β.

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 


Το σχόλιο της ημέρας

    30/3/20 | (3 σχόλια)
    Η κυβέρνηση με διαρροή ειδήσεων ετοιμάζει τον κόσμο για μειώσεις. Είναι κάτι που το περιμέναμε. Αυτήν την φορά αν γίνει οτιδήποτε θα πρέπει να αρχίσει απο το μισθό του πρωθυπουργού, των υπουργών, των κρατικών στελεχών, των βουλευτών των κομμάτων, και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας